Duo Peeling

De therapeutische duo epionce peeling voor het verbeteren van de gezondheid van de huid.

De meeste huidverzorgingsproducten zijn tijdelijke oplossingen die aan de oppervlakte blijven en geen echt therapeutisch voordeel bieden. De unieke benadering van Epionce™ levert een mix van actieve plantaardige ingrediënten die diep in de huid dringen. De behandeling begint met een grondige reiniging daarna pas wordt er met een lichte salicylzuur gewerkt. Als alles eraf gehaald is volgt de appelzuur, de huid wordt daarna gekoeld en met een masker gekalmeerd. Dit zorgt voor een sterkere en betere barrièrefunctie van de huid die kan helpen bij het bestrijden van de effecten van veroudering en problemen, terwijl tegelijkertijd wordt bijgedragen aan het voorkomen van destructieve ontstekingsfactoren in de huid. Houd er rekening mee dat soms de huid nog wat rood kan zijn een paar uur na de behandeling. De Duo behandeling bestaat uit:

1. Peeling met Salicylzuur

Salicylzuur is een BHA (Beta Hydroxy Zuur). Het minimaliseert de verstopping van follikels omdat ze olie-oplosbaar zijn. Salicylzuur is in staat om het vuil op te tillen dat in de follikel aanwezig is en de celdeling in de hoornlaag te verhogen. Dit zuur is ideaal voor de behandeling van onder andere: acné, rosacea, hyperpigmentatie, veroudering.

Het resulteert in fijnere poriën, een grotere zuiverheid van de huid, vermindering van roodheid en een verbetering van de huidtextuur en acne-uitbraken

2. De Appelzuur Peeling

Appelzuur is een groter molecuul dan Glycolzuur of melkzuur, waardoor deze langzaam doordringt en erg doeltreffend is bij gevoelige huidtypes. Omdat appelzuur een pH waarde van < 2 behoudt als het door het huidoppervlak heen gaat nadat een behandeling met salicylzuur is toegepast, kan het dieper doordringen dan glycolzuur of melkzuur en de celdeling stimuleren zonder buitensporige exfoliatie. Appelzuur vermindert probleembacteriën, bevordert de hydratatie van de huid en de zuiverheid. Het is het meest geschikt bij zichtbare veroudering, acne en hyperpigmentatie.

Het resulteert in een soepelere, zuivere en meer gehydrateerde huid. Bekijk de video om de behandelingssessie te bekijken:

Duo Peeling v.a. €148,50

Andere behandelingen

Mesotherapie

Toegespitst op huidverjonging.  De huid ziet er direct jonger en stralender uit.

Microdermabrasie

Kleine rimpeltjes, pigmentvlekken of andere onzuiverheden?

EMS Body Reshape

Met  elektrische spierstimulatie de spieren trainen en verstevigen.