Facelift zonder operatie!

YDUN Laser behandeling – Facelift zonder operatie

Wil jij een mooie jonge en frisse huid? Door deze veilige manier van laseren maak je nieuw collageen aan. Hierdoor herstelt je bindweefsel en wordt het reliëf van de huid een stuk gladder. De huid ziet er gezonder, strakker en egaler uit! Rimpels verminderen zichtbaar en de huid voelt steviger aan. Het advies is 3 tot 5 behandelingen om het gewenste resultaat te bereiken.

De Frax 1550 Yag-laser maakt gebruik van koeling, koele vochtige lucht wordt op de huid geblazen op het moment van de behandeling, waardoor het minder gevoelig is. Een groot voordeel van fractionele laserbehandeling is dat de buitenste laag van de huid gesloten blijft. Terwijl de diepe huidlaag intensief wordt behandeld, blijft de huid rondom de laserpulsen intact. Hierdoor is er weinig kans op complicaties als infectie en pigmentverschuivingen, ook zal het herstel van de huid hierdoor sneller verlopen.

Voordelen op een rij:

  • Huidverjonging door collageen aanmaak diep in de huid, daardoor krijg je een stevigere en gladdere huid met zichtbaar minder rimpels!

  • Acne littekens of littekens door chirurgie en brandwonden.

Veelgestelde vragen:

Het grote voordeel van deze laser ten opzichte van andere lasers, is dat er een minimale herstelperiode is. Laag risico en snel herstel. Je kunt een minerale make-up aanbrengen en terugkeren naar het normale dagelijkse leven onmiddellijk na de behandeling. Er kan wat roodheid na de behandeling optreden, maar dit verdwijnt binnen enkele uren.

De laser zet de laserpulsen in fracties heel dicht naast elkaar loodrecht in de huid. De laserstralen dringen als minuscule kolommen van warmtebundels diep in de lederhuid. Daarmee stimuleren de warmtebundels de bindweefselcellen tot aanmaak van nieuw collageen. De huid rondom de laserpulsen blijft intact en zo kan dit gezonde weefsel in een versneld tempo, het beschadigde weefsel helpen herstellen. De huid is weer heel snel dicht en daardoor is het risico op complicaties nauwelijks aanwezig! Door aanmaak van nieuw bindweefsel wordt het reliëf van de acne-littekens geleidelijk minder zichtbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een intake gesprek.

Gefractioneerde Laser YDUN! De meest geavanceerde technologie voor huidverjonging!

Benieuwd naar de behandelingsprijzen? Neem contact met met ons op

Andere behandelingen

Gratis huidscan

Voor we een behandeling kiezen gaan we de conditie van je huid vast te stellen.

Cryo figuurcorrectie

Pijnloos en zonder operatie plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen.

EMS Body Reshape

Met elektrische spierstimulatie de spieren trainen en verstevigen in het lichaam