Acne & littekens

Acne therapeutische duo peeling!

Door acne heeft onze huid heel wat te verduren en soms is de huid niet in staat om de schade van acne goed te herstellen. Ontstekingen door acne kunnen resulteren in acne-littekens en die kunnen we als zeer storend ervaren.

De unieke benadering van Epionce™ levert een mix van actieve plantaardige ingrediënten die diep in de huid dringen. De behandeling begint met een grondige reiniging daarna pas wordt er met een lichte salicylzuur gewerkt. Als alles eraf gehaald is volgt de appelzuur, de huid wordt daarna gekoeld en met een masker gekalmeerd.

Voordelen behandeling:

  • Huidvernieuwing door collageen aanmaak diep in de huid, daardoor krijg je een stevigere en gladdere huid!

  • Acne en littekens worden zichtbaar minder

Veelgestelde vragen:

Zuur 1:

Salicylzuur is een BHA (Beta Hydroxy Zuur). Het minimaliseert de verstopping van follikels omdat ze olie-oplosbaar zijn. Salicylzuur is in staat om het vuil op te tillen dat in de follikel aanwezig is en de celdeling in de hoornlaag te verhogen. Dit zuur is ideaal voor de behandeling van onder andere: acné, rosacea, hyperpigmentatie, veroudering.

Zuur 2:

Appelzuur is een groter molecuul dan Glycolzuur of melkzuur, waardoor deze langzaam doordringt en erg doeltreffend is bij gevoelige huidtypes. Omdat appelzuur een pH waarde van < 2 behoudt als het door het huidoppervlak heen gaat nadat een behandeling met salicylzuur is toegepast, kan het dieper doordringen dan glycolzuur of melkzuur en de celdeling stimuleren zonder buitensporige exfoliatie. Appelzuur vermindert probleembacteriën, bevordert de hydratatie van de huid en de zuiverheid. Het is het meest geschikt bij zichtbare veroudering, acne en hyperpigmentatie.

De behandeling duurt 45 minuten

Direct na de behandeling is het behandelde gebied rood en gezwollen, dit kan 2 tot 24 uur aanhouden. Na 3 tot 10 dagen kan de huid een lichte, droge schilfering vertonen in de vorm van minuscule stipjes. De huid is ongeveer 2 weken extra kwetsbaar en gevoelig voor zonlicht, warmte en sommige huidproducten. Wij raden aan de huid goed te beschermen met zonnebrandcrème met factor 50.

Binnen 2 weken zie je verbetering van de huidstructuur en acne, het eindresultaat zie je al na 1 maand. Collageenopbouw is immers een proces dat tijd nodig heeft. Door herstructurering en opbouw van collagene vezels zal de huid soepeler aanvoelen en een gladder aanzien krijgen. Ontstekingen zullen veel minder voorkomen.

Het resultaat bij onze klanten voor / na:

Prijslijst
Litteken laserbehandeling
v.a. €150,00
Acne behandeling
v.a. €89,50
Acne en litteken Duo peeling
v.a. €154,50

Bekijk andere behandelingen:

Gratis huidscan

Voor we een behandeling kiezen gaan we de conditie van je huid vast te stellen.

Fotona 4D Laser

voor mannen en vrouwen – bekend onder de Hollywood sterren.

Couperose

Het wapen in de strijd tegen roodheid als gevolg van gebroken bloedvaatjes.