Verzenden & retourneren

Verzenden:

Wij willen u graag zo snel en zorgvuldig mogelijk uw bestelling bezorgen, daarom werken wij samen met PostNL. Samen met PostNL kunnen wij uw bestelling van maandag t/m zondag bezorgen en kunnen wij het zelfs bij uw plaatselijke postkantoor of supermarkt laten bezorgen. Altijd volgens afspraak en op tijd!

Gratis verzending vanaf € 50,00!

Bij bestellingen onder de € 50,00 vragen wij een vergoeding van € 6,95.

Bezorgschema: Mits Post.nl geen vertraging(dit is zicht baar in de verkregen track en trace) heeft is normaal gesproken dit het schema

Bestelling geplaatst op Voor 16:00 uur Na 16:00 uur

Maandag Levering op Dinsdag Levering op Woensdag

Dinsdag Levering op Woensdag Levering op Donderdag

Woensdag Levering op Donderdag Levering op Vrijdag

Donderdag Levering op Vrijdag Levering op Zaterdag

Vrijdag Levering op Zaterdag Levering op Dinsdag

Zaterdag Levering op Dinsdag Levering op Dinsdag

Zondag Levering op Dinsdag Levering op Dinsdag

* Wanneer de producten niet op voorraad zijn, kunt u doorgaans 3-4 werkdagen bij de aflevertijd optellen.

Avond levering

Als extra bezorgoptie kunt u ook kiezen voor een avondlevering bij uw thuis of een extra-vroeg levering bij een PostNL punt.

Bij een avond levering wordt de zending na 18:00 op een doordeweekse dag bij uw thuisbezorgd.

De kosten hiervoor zijn € 1,50 extra. € 6,95 bij bestellingen onder de € 50,00 en € 1,50 bij bestelling boven de € 50,00

Overdag niet thuis? Kies dan Afhaal PostNL punt!

Bent u overdag niet thuis om uw bestelling in ontvangst te nemen of u heeft gewoon geen zin om op de postbode te wachten. Wij bieden u de oplossing, Pakje Gemak van PostNL. U kiest heel eenvoudig bij het afrekenen van uw bestelling een Supermarkt of ander PostNL afhaalpunt bij u in de omgeving. Uw bestelling wordt daar bezorgd en u kunt het dezelfde werkdag afhalen op vertoon van uw legitimatie.

Track & Trace:

U ontvangt van elke bestelling die u bij ons plaatst een Track & Trace. Hiermee kunt u uw bestelling volgen en de verwachtte aflevertijd en datum bekijken. Deze informatie wordt verschaft door Post NL, en door ons.

Niet thuis?

Wanneer u op moment van bezorgen niet thuis bent, dan wordt het pakketje bij de buren afgeleverd of wordt het een dag later opnieuw geprobeerd. Wanneer het pakketje bij de buren wordt afgeleverd krijgt u hiervan bericht in de brievenbus of op de PostNL app. Bent u die dag erna niet thuis en kan de bezorger het pakketje ook niet bij de buren afleveren, dan gaat het pakketje naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaal locatie. U kunt uw bestelling dan de volgende dag afhalen. Heeft u het pakketje na 7 dagen nog niet afgehaald, dan wordt deze retour gestuurd naar ons en zullen wij hem als retour verwerken.

Retourneren:

Wilt u uw bestelling of een deel daarvan retourneren? Dat kan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling. Binnen 14 dagen na ontvangt dient u aan ons te melden dat u uw producten wilt retourneren. Dit kan via de e-mail, brief, telefoon, berichtencentrum of door het retourformulier in te vullen en bij de geretourneerde bestelling te doen.

Na het melden van uw retour heeft u 14 kalenderdagen de tijd om uw producten terug te sturen.

U kunt ook de producten binnen 14 dagen naar ons retour sturen zonder vooraf gemelde reden.

Via de volgende link kunt u het retourformulier downloaden op uw computer en deze digitaal aan ons verstrekken of uitprinten en deze bij de retourzending in doen. Dit is voor de afhandeling van uw retour en onze eigen administratie:

Modelformulier voor herroeping

De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. U bent ook altijd welkom om de producten bij onze winkel/salon af te geven. U kunt uw retourzending sturen naar:

Men & Women’s Care

Schependomlaan 94

6543 XX Nijmegen

Heeft u een cadeautje gekregen bij uw bestelling? Houdt er dan rekening mee dat deze ook retour gestuurd moet worden, wanneer door het retourneren niet meer aan de minimale orderwaarde voldoet die aan het cadeautje verbonden is. Gratis artikelen en cadeaus hier zit geen garantie op en kunnen ook niet omgeruild worden.

Wij storten het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten, maar exclusief de betaalkosten van de betaaldiensten (AfterPay, PayPal, creditcards) buiten ideal betalingen) om zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling, terug. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Het volledige orderbedrag wordt terugbetaald mits de producten ongebruikt zijn. Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal de crème uit de verpakking en bekijk hem van alle kanten, maar ga de crème niet gebruiken.

Heeft u het product toch gebruikt, dan kunnen wij deze niet meer als nieuw verkopen en wordt de waardevermindering die het gevolg is van het gebruik bij jou in rekening gebracht. Om hygiënische redenen kunnen cosmeticaproducten, als de verzegeling is verbroken, niet geretourneerd worden.

Twijfel je hier over? Neem dan even contact met ons op via de volgende contactgegevens;

Telefoonnummer: 024-3601177

Bereikbaarheid: Maandag t/m zaterdag van 9:00 uur t/m 17:00 uur

of mail naar;

E-mailadres: info@menandwomenscare.nl

Retourproces:

Wilt u de producten retour sturen, gelieve dan het volgende retourformulier in te vullen en de producten terug te sturen naar;

Men & Women’s Care

Schependomlaan 94

6543 XX Nijmegen

Modelformulier voor herroeping

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping

Modelformulier voor herroeping klik hier om bestand te downloaden

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: [ naam ondernemer][ geografisch adres ondernemer][ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar][ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroep/herroepen*

Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten][Naam consumenten(en)][Adres consument(en)][Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.