Pigmentvlekken Behandeling

Pigmentbehandeling – Ga de tekenen van huidveroudering tegen

Verminder pigmentvlekken op de huid. Schade aan pigmentcellen in de huid ontstaat vaak door jarenlange blootstelling aan de zon (uv-straling). Deze pigmentvlekken en ouderdomsvlekken zijn vaak goed te behandelen als ze in de bovenste huidlaag (opperhuid) zitten.

Door andere factoren zoals hormonen kan het pigment ook verstoord worden. Deze pigmentvlekken zijn over het algemeen moeilijker te behandelen, net als pimentvlekken die diep in de huid liggen. Wij bieden verschillende technieken aan om pigmentvlekken te kunnen behandelen zoals, IPL-behandeling met de Ellipse, Er-Yag-Laser en therapeutische Duo Peeling.

IPL Ellipse (Intense Pulsed Light)

Met deze behandeling van pigment dringt een sterke licht­bundel in de bovenste huidlaag en wordt het pigment in de behandelzone verwarmt. Het pigment wordt afgebroken en vernietigd. Onze IPL kan indien nodig worden gecombi­neerd met onze Er-Yag-laser­behandeling.

Laser Fotona Timewalker

De Er-YAG-Laser heeft een pelend effect, waarbij een oppervlakkige tot diepere peeling van de bovenste huidlaag gegeven wordt. Hierdoor kan de pigmentvlek verwijderd worden.

Therapeutische Duo Peeling

Appelzuur (pH-waarde <2) is een groter molecuul dan glycolzuur, waardoor deze langzaam doordringt en erg doeltreffend is bij gevoelige huidtypes. Nadat een behandeling met salicylzuur is toegepast, kan het dieper doordringen dan glycolzuur of melkzuur. De behandeling is het meest geschikt bij zichtbare veroudering, acne en hyperpigmentatie. Maak een afspraak voor een pigmentbehandeling of een gratis consult, dan kijken samen welke behandeling het beste bij jou past.

Pigmentbehandeling v.a. €150,00

Bekijk andere behandelingen:

Gratis huidscan

Voor we een behandeling kiezen gaan we de conditie van je huid vast te stellen.

Couperose

Het perfecte wapen tegen roodheid als gevolg van gebroken bloedvaatjes.

Acne acid duo peeling

Levert een mix van actieve plantaardige ingrediënten die diep in de huid dringen.