Anti – Aging Mesotherapie

Anti- Aging Mesotherapie

De rimpel behandeling met snel resultaat! Deze behandelmethode is toegespitst op het gebied van huidverjonging. Met name het verbeteren van de huidelasticiteit en expressielijntjes. De huid ziet er direct jonger en stralender uit.

Voordelen op een rij:

  • Huidverbetering

  • Vermindering van de fijne lijntjes
  • Versteviging van de verslapte huid

  • Reducering van wallen onder de ogen

Door middel van Mesotherapie worden actieve werkstoffen de huid in gesluisd. Hiermee wordt het natuurlijk collageen van binnenuit weer aangevuld. Mesotherapie is de injectie van “micro-dosis” actieve stoffen in de (opper)huid met als doel de elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren, waarbij gebruik gemaakt wordt van het bekende Hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk bestanddeel van de huid dat de huid zijn natuurlijke elasticiteit en volume geeft. Het Hyaluronzuur kan onder andere worden aangelengd met een vitamine cocktail, die naast diverse vitaminen ook rijk is aan mineralen.

De Mesotherapie behandeling bestaat uit 4 fasen:

  1. Activerende stroom, een voorbereidende fase die de celdeling en het opnamevermogen van de huid vergroot.
  2. Hydroelectrophoresis, een methode die gebruik maakt van pulserende stromen om zo actieve bestanddelen en in het huidweefsel te laten doordringen.
  3. Electroporatie, deze methode gebruikt elektrische stromen en zeer korte pulsen, om de doordringbaarheid van het celmembraan te verbeteren zodat de werkstoffen diep tot in de cellen worden opgenomen.
  4. Cryotherapie, koude therapie. Door de kou trekken de cellen samen zodat de werking van de gehele behandeling optimaal blijft en zijn werking nog diep blijft afgeven. Ook kalmeert de huid hierdoor zodat het een bijzonder mooi resultaat geeft.

Naaldvrije mesotherapie werkt middels ultrasound, elektrische stroompjes die de werkstoffen de huid insluizen, zonder dat de huid wordt beschadigd. Met deze behandeling kun je de gewenste werkzame stoffen in de huid brengen. De behandeling is veilig en pijnloos.

Mesotherapie behandeling v.a. €115,00

Andere behandelingen:

Cryo Figuurcorrectie

Pijnloos en zonder operatie plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen.

Fractional needling

Ontsierende plekken in gezicht, hals en decolleté worden behandeld

Cellulitis – Fisiosphere

De meest revolutionaire ontwikkeling op het gebied van bodyshape