Cryo behandeling

Pijnloos vet verwijderen zonder operatie met de Cryo behandeling!

Cryo behandeling is de nieuwste methode om pijnloos en zonder operatie plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen. Simpel gezegd: moeiteloze figuurcorrectie door onderkoeling met pads. Op plekken waar sport en dieet niet helpen, helpt deze cryo behandeling juist wel! Men & Women’s Care werkt met de allergrootste pads (XL) verkrijgbaar op de Nederlandse markt, waardoor een zeer groot oppervlak behandeld kan worden.

Een uurtje liggen (even lekker ontspannen met een boekje) en wij behandelen ondertussen jouw probleemzones. De ideale en pijnloze behandeling om overtollig vetweefsel af te breken op o.a. billen, benen en buik. In een kuur van 3 behandelingen kun je een resultaat bereiken van 1 tot en met 3 kledingmaten verschil. Dé oplossing om heel eenvoudig en betaalbaar af te slanken!

Bekijk de video:

Voor & na foto’s behandeling:

Voordelen van de CRYO4

  • 4 zones in slechts 1 uur
  • Zeer groot behandeloppervlak

  • DUO behandeling mogelijk tegen gereduceerd tarief
  • Geen herstelperiode
  • Geen bijwerkingen
  • Veilig en effectief afslanken

  • Pijnloos
  • Effectief op plekken waar sport en dieet niet werken

Ik ga 4 x keer in de week sporten, fitnes en aqua gym, maar het buikvet kreeg ik niet weg gesport.

Ook de leeftijd zal wel mee spelen, ik ben 60 jaar.

Na informatie te hebben opgevraagd bij Men & Women’s Care, ben ik gestart met Cryotherapie na 4 behandelingen was het buik vet aanzienlijk minder. (Zie foto’s van aanvang en einde cryo behandeling) Aanzienlijk minder buikvet, ik ben zéér tevreden met het eindresultaat!

Jannie Vissers, Problemen met het buikvet

Review klant Cryo behandeling

HET ALTERNATIEF VOOR LIPOSUCTIE

BOEK NU EEN PROEFBEHANDELING VOOR SLECHTS €69,-

Prijslijst
3 Cryo behandelingen 1XL Pad
€299,00
AANBIEDING i.p.v. €427,00
3 Cryo behandelingen 2XL Pads
€399,00
AANBIEDING i.p.v. €567,00
3 Cryo behandelingen 1XL Pad + 2 S Pad
€399,00
AANBIEDING i.p.v. €567,00
1 Proefbehandeling 1XL Pad
€69,00
*eenmalig ter introductie

Veelgestelde vragen:

Vetverwijdering gebeurt door middel van het bevriezen van vetcellen. We baseren de werking op het natuurlijke proces van vetverbranding door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag, waardoor vet definitief verdwijnt. De vetcellen worden door plaatselijk aangebrachte pads gedurende 35 tot 60 minuten gekoeld, zonder dat omringend weefsel beschadigd wordt. Eén XL pad bedekt de buik, maag en flanken! Het koelelement aan de binnenzijde van de pad maakt direct contact met de huid, er is dus geen isolatielaag zoals stof of een contactgel. Bij dit geleidelijke proces worden de vetcellen beetje bij beetje afgebroken en door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd via de lever en nieren. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. Love handles, vet op de armen, dijen, buik en heupen kunnen nu veilig en pijnloos verminderd worden door het vet te onderkoelen.

Cryo is ontwikkeld om de contouren van je lichaam te verbeteren. De behandeling is niet geschikt voor gewichtsverlies of om obesitas te behandelen, maar voor het verwijderen van plaatselijke vetophopingen die niet weggaan met een dieet, sport of extra beweging.

Om het gewenste resultaat te behalen zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig. Dit hangt natuurlijk af van de dikte van de laag met vetcellen en jouw levensstijl. Eén behandeling neemt ongeveer één uur in beslag.

Er is wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Dermatologen uit de VS ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Vetcellen gaan kristalliseren bij 5 graden Celsius en verdwijnen definitief. Het lichaam breekt de gekoelde vetcellen af tot kleine deeltjes. Beetje bij beetje ruimen de macrofagen (witte bloedcellen) de restjes op, waarnaar ze via het lymfesysteem en de lever afgevoerd worden. Dit geleidelijke opruimproces duurt 8 tot 12 weken. Je lichaam heeft hier geen last van. De Cryo 4 methode heeft een Medisch klasse 2 markering gekregen. Deze markering ontvang je alleen wanneer de behandeling veilig én effectief is.

De fragmenten van de vetcellen zullen door het lichaam worden opgenomen en op natuurlijke wijze worden afgevoerd.

Nee, liposuctie is een methode om veel vet ineens operatief te verwijderen. De Cryo methode is om plaatselijke vetophopingen te verwijderen zonder risico’s en lange herstelperiode van een operatieve behandeling, zoals liposuctie of een buikwandcorrectie.

De Cryo 4 behandeling maakt zijn belofte waar, de definitieve verwijdering van vet zonder operatie of herstelperiode.

Het behandeloppervlak van de CRYO4 is enorm groot ten opzichte van andere apparaten. De XL pads bieden het grootste behandeloppervlak dat op de markt verkrijgbaar is. Eén XL pad bedekt de buik, maag en flanken. Maximaal kunnen er 2 grote zones in één behandeling worden gedaan.

Nee, je kunt niet terugzien waar de pads op de huid hebben gezeten. Het lichaam verdeelt de resterende vetcellen mooi gelijkmatig over de zone.

De behandeling kan gewoon worden uitgevoerd in het gebied van de tatoeage. De tatoeage blijft volledig intact.

Cryo 4 is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. De ideale kandidaat is een cliënt die reeds dicht bij het ideale gewicht zit maar enkel nog last heeft van lokale vetophopingen, zoals bijvoorbeeld bij de bovenarmen, buik, flanken, dijen, rug, bh-uitstulpingen, “love handles” en heupen. De behandeling is bedoeld voor reductie van lokale vetophopingen en contourverbetering. Het is geen oplossing voor gewichtsverlies. Bij overgewicht adviseren wij eerst het vetpercentage te verlagen door training en het volgen van een gezond dieet. De behandeling kan daarentegen niet worden toegepast wanneer het behandelgebied te weinig vet bevat.

Het is geheel pijnloos, het voelt wel koud aan. Tijdens de behandeling van 60 minuten kun je relaxed wat lezen. Normale activiteiten kunnen direct na de behandeling worden hervat. Er zijn geen nadelige gevolgen na de behandeling. Des te langer het lichaam de koelte vast kan houden, des te effectiever de behandeling. Douchen of sauna na de behandeling is dan ook af te raden.

Pascaud Slimming Nutriceuticals

Pascaud Slimming 60 Capsules zijn voedingssupplementen die zorgen voor een slanker figuur. De capsules helpen je om de overtollige kilo’s kwijt te raken, doordat ze op een natuurlijke manier de vetverbranding stimuleren en is een natuurlijke eetlustremmer.. Vetstoffen worden afgevoerd en vetophopingen worden verminderd. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Bekijk andere behandelingen:

Mesotherapie

Toegespitst op huidverjonging. Direct jonger en stralender uit.

Microdermabrasie

Rimpeltjes, pigmentvlekken of andere onzuiverheden?

EMS Body Reshape

Met  elektrische spierstimulatie de spieren trainen en verstevigen.