Fotona 4D Timewalker Laserbehandeling

Een innovatieve laserbehandeling voor de  echte huidverjonging met een  combinatie van twee lasers, namelijk de Nd:YAG en Erbium-YAG laser dieper in de huid werkt als welke laserbehandeling dan ook.
Bij de meeste laserbehandelingen praat je over 1 golflengte waardoor je ook maar op een diepte in de huid kan werken, bij de fotona 4D timewalker praat je over 2 golflengtes met ook nog eens verschillende puls duren waardoor je dus op meerdere en verschillende dieptes in de huid kan werken.

Namelijk 4 verschillende dieptes en 4 verschillende methodes wat wij combineren tot 1 behandeling.

Een ultieme “all-in-one” behandeling om de gevolgen van huid-veroudering aan te pakken. De TimeWalker Fotona 4D laser werkt niet alleen óp de huid, maar ook van binnenuit! De laser stimuleert huid verstrakking, egalisering en vernieuwing en is geschikt voor alle huidtypes. Met als resultaat een huid met een langdurig jongere uitstraling. bel ons telefoon 024 3601177 of plan een intake  gesprek hierover

Timewalker Fotona 4D 4 stappen Men & Womens care

Hoe werkt de behandeling?

Bij de Fotona4D® behandeling wordt gewerkt in vier stappen. De meest voorkomende tekenen van huidveroudering worden in de onderstaande vier stappen aangepakt, waarmee de huid van binnenuit strakker wordt gemaakt. Vanuit de binnenkant van de mond wordt collageenvorming gestimuleerd

TimeWalker Fotona4D Laser behandeling Men & Women's Care

Stap 1(D)
De Fotona4D® behandeling begint in de mond, waar laserenergie wordt gebruikt om het verstrakkingsproces rond de mond en de kaaklijn op gang te brengen. Deze stap vermindert ook expressielijnen zoals de neus-lip plooien en rimpels. Net zoals een filler, maar dan natuurlijk!

Stap 2(D)
Vervolgens worden, als aanvulling op de behandeling in de mond, diepere imperfecties zoals diepe lijnen en pigmentvlekken behandeld om een fijne textuur en egale teint te krijgen.

Stap 3(D)
In stap drie wordt de huid verwarmd om een verstrakkend effect te creëren, hierbij wordt de huid optimaal verstevigd en gelift.

Stap 4(D)
In de laatste stap wordt een lichte laser peeling gedaan om de huid te verbeteren en imperfecties op het oppervlak aan te pakken. Je merkt meteen dat je huid er frisser en strakker uit zal zien.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
We kunnen pas nadat we jouw huid hebben gezien en geanalyseerd zeggen hoeveel behandelingen je exact nodig hebt, maar over het algemeen zien wij dat men 3 tot 5 behandelingen nodig heeft.

Na de behandeling
Na de behandeling kan je huid reageren op de behandeling. De huid kan wat rood zijn en trekkerig aanvoelen. Hydrateer en bescherm je huid zo goed mogelijk.

Maak direct een afspraak of plan een intake Of bel ons telefoon 024 3601177

SmoothEye

De Fotona SmoothEye laser behandeling is een specifieke behandeling bedoeld om de huid rondom de ogen te verstrakken en de fijne lijntjes rondom de ogen te verminderen.
Het doel is de elasticiteit, structuur en volume in de zone rondom de ogen te verbeteren. De SmoothEye behandeling is geschikt voor mensen die een jeugdige, open uitstraling wensen maar geen chirurgische oog lift willen.
Het licht van de laser werkt als een peeling. Na de eerste behandeling worden de resultaten zichtbaar na vier tot acht weken. Het aantal behandelingen verschilt van persoon tot persoon.

Mede dankzij deze techniek kunnen wij in deze behandeling meerdere resultaten verwezenlijken:

 • Toename volume van de huid
 • Verstrakking van de huid
 • En egalisering van de huid.

 

Fotona LipLase laser behandeling

Vollere lippen zonder het gebruik van fillers! De LipLase laser behandeling versterkt de lippen en geeft ze een vollere uitstraling. Ook verjongen en verstrakken we de lippen en het gebied rondom je mond. Pijnloos en zonder downtime.

Collageen is belangrijk voor de huidstructuur en de stevigheid van de huid. Vanaf je 25e levensjaar neemt de aanmaak van collageen door je huid af. Tijdens de Fotona LipLase behandeling worden de diepere huidlagen verhit waardoor de collageen productie intens wordt gestimuleerd. Hiermee gaan we volume verlies van de lippen tegen op een pijnloze en snelle manier.
Zowel de lippen als het gebied rondom je mond wordt behandeld. We behandelen de lippen aan zowel de binnenkant als de buitenkant, zodat we de collageenproductie van beide kanten maximaal kunnen stimuleren.
Tijdens de Fotona LipLase behandeling behandelen we de lippen aan zowel de binnen- als buitenkant
Dubbel effect
De Fotona LipLase behandeling is een veilige, pijnloze behandeling met als resultaat:

 • Meer volume in de lippen
 • Meer definitie van de lippen
 • Verbetering van de huid rondom de lippen

Uniek aan de Fotona laser is dat we kunnen werken met twee golflengtes tegelijkertijd. Deze twee lasergolflengtes zorgen voor een dubbel effect: een strakkere huid en verjonging van binnenuit.
Fotona LipLase is een non-operatieve behandeling en er zijn geen injecties nodig. Na de behandeling kun je direct weer verder met je dagelijkse bezigheden.
Behandeling zonder downtime
De behandeling is snel – ongeveer 20 minuten – en niet pijnlijk. Tijdens de behandeling voelt het een beetje alsof er warm water op de lippen druppelt. Dit gevoel van warmte kan tot 30 minuten na de behandeling aanhouden.
Er is verder geen downtime of kans op blauwe plekken. Het is na de behandeling belangrijk om je lippen en de huid rondom de lippen goed gehydrateerd te houden. Dit gebied kan namelijk licht gaan schilferen. Hiervoor krijg je van onze specialisten een product advies.

 

Veel gestelde Vragen Fotona 4D Timewalker, laserbehandeling

 • Smooth Eye: kost €295,- per behandeling
 • Liplase voor lippen: kost €295,- per behandeling
 • Huid lifting gezicht 4D: kost 495,- per behandeling
 • Huidlifting 4D & Smooth eye & Liplase: kost € 995,- per behandeling
De TimeWalker Fotona 4D is geschikt voor alle huidtypes.
 • Huidverslapping
 • Verouderde huid
 • Rimpels en fijne lijntjes (ook rondom ogen en mond)
 • Ongelijkmatige teint en structuur
 • ‘‘Hamsterwangen’’
 • Acne littekens
Na fillers Een laserbehandeling met Fotona in gebieden behandeld met fillers is mogelijk vanaf 2-4 weken na een filler behandeling.
De speciale TimeWalker Fotona 4D laserapparatuur combineert op unieke wijze twee golflengtes. Op deze manier worden binnen één behandeling tegelijkertijd vier verschillende ‘lagen’ van de huid sterk verstrakt. Mede dankzij deze techniek kunnen wij in deze behandeling meerdere resultaten verwezenlijken:
 • toename volume van de huid
 • verstrakking van de huid
 • én egalisering van de huid.
Dit is dé laserbehandeling om een jonger uitziende huid te behalen. Vier behandelingen in één Met de unieke combinatie van Fotona’s geavanceerde lasertechnologieën is de TimeWalker ontworpen en geoptimaliseerd voor niet-invasieve facelift behandelingen. Onder ‘niet-invasief’ wordt verstaan dat er geen mes of naald aan te pas komt en dat de huid zich snel herstelt. De twee lasers die gecombineerd worden zijn de Nd: YAG en de Erbium: YAG laser. Vaak wordt er bij laserbehandelingen behandeld op één golflengte. In die gevallen bereik je dus slechts effecten in één specifieke huidlaag. Bij de TimeWalker heb je twee golflengtes, elk met twee verschillende pulsduren (duur toediening van het laserlicht). Hierdoor werk je tegelijkertijd in maar liefst vier verschillende huidlagen. Feitelijk dus vier behandelingen in één! Veiligheid en herstel De behandeling is 100% veilig. Er zijn geen risico’s op lange termijn bekend. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en de behandeling is niet pijnlijk. In beginsel heeft u na de behandeling geen downtime (hersteltijd). Afhankelijk van het gebied, jouw wensen, de conditie van uw huid en de tijd waarbinnen u resultaat wil behalen kunnen we (in overleg) de intensiteit van de laserbehandeling opvoeren. Een intensere behandeling vraagt meer hersteltijd.
We kunnen pas nadat we jouw huid hebben gezien en geanalyseerd zeggen hoeveel behandelingen je exact nodig hebt, maar over het algemeen zien wij dat men 3 tot 5 behandelingen nodig heeft. Na de behandeling kan je huid reageren op de behandeling. De huid kan wat rood zijn en trekkerig aanvoelen. Hydrateer en bescherm je huid zo goed mogelijk.
U ziet al resultaat na één behandeling. Het is dus goed mogelijk om na een behandeling te stoppen, wanneer u tevreden bent met het resultaat. Gemiddeld zijn er drie tot vier behandelingen nodig om de beste resultaten te bereiken. Tussen deze behandelingen moet een periode van minstens twee weken zitten. Al na één behandeling zichtbaar resultaat Collageen productie van de huid is een natuurlijk - en daarom langzaam - proces. Het eindresultaat is het beste zichtbaar 3-6 maanden na de laatste behandeling. Een maand na de behandeling zult u merken dat de huidstructuur verfijnd is, de tint van uw huid egaler is en de huid steviger aanvoelt. Zoals met elke cosmetische procedure is het resultaat niet voor eeuwig. Wij raden aan elke 18 maanden een onderhoudsbehandeling uit te voeren. Dit resultaat mag u verwachten
 • Geeft volume in het gezicht.
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes.
 • Verstrakking van de huid.
 • Pakt pigmentvlekken effectief aan.
 • Vermindering van ‘rokerslijnen’.
 • Egalisering van de huid.
 • Vult lippen op en vult lachlijntjes op, zonder filler.
 • Pakt grove poriën efficiënt aan.
 • Vermindert zichtbare littekens.

Fotona 4D bekend onder de Hollywood sterren wereldwijd

De fotona 4D Timewalker

Is in het buiteland zoals Amerika al een langere tijd een populaire behandeling. Zelfs TV celebraties zoals Kim K hebben esthetische behandelingen nodig om de huid stevig en strak te houden. Ontdek hier in de link een artikel over hoe Kim Kardashian dankzij de FOTONA 4D behandeling haar kaaklijn en hals verstrakt heeft.     KLIK HIER VOOR  dat  artikel 

Wat zeggen onze klanten?