Manicure | Pedicure

Manicure – mooie nagels en verzorgde handen

Je handen zeggen veel over jou. Een goed verzorgde manicure behandeling speelt hierbij een grote rol. Nagels en handen hebben “voeding” nodig om weerstand te bieden tegen invloeden van buitenaf. De conditie van de nagels wordt structureel verbeterd door ze doelgericht te voorzien van waardevolle, natuurlijke ingrediënten en vitaminen. Deze behandelingen geven zwakke nagels kracht en stevigheid, regenereert snelbrekende nagels met duurzaam vocht en zorgt voor het behoud van sterke natuurlijke nagels.

Nagelverzorging, massage met verzorgende handcrème

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels word de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. Aan het einde van de manicure behandeling worden je handen licht gemasseerd met heerlijke crème of lotion. Bij de uitgebreide manicure krijg je het scrubben van de huid en handbadje extra.

Pedicure – een weldaad voor je voeten

Een pedicure behandeling zorgt ervoor dat jouw voeten weer gezien mogen worden. Je kunt kiezen voor een korte ‘touch up’ maar ook voor een uitgebreide behandeling. We stemmen de behandeling af op jouw wensen, op basis van de conditie van jouw voeten en nagels. Ook mannen vinden dit een heerlijke behandeling en het is dan ook een unieke cadeautip.

Basic pedicure

We beginnen iedere behandeling met het ontsmetten van de voeten met alcohol en knippen de nagels netjes bij, eventuele kalknagels en/of ingegroeide nagels behandelen wij natuurlijk ook, we verwijderen de velletjes, eelt en eeltpitten/eksterogen. Ter afsluiting smeren we je voeten in met een heerlijke voetcrème bij de behandeling van 30 minuten. Heb je meer te doen aan je voeten of wil je een langere massage verleng dan de tijd bij je boeking.

Luxe Pedicure Welness

We ontsmetten de voeten met alcohol en knippen de nagels netjes bij, we behandelen eventuele kalknagels en/of ingegroeide nagels en we polijsten de nagels zodat ze weer mooi wit eruit zien, we verwijderen de velletjes, de eelt en eeltpitten/eksterogen. We geven je voeten een lekkere voetpeeling waardoor ze weer heerlijk zacht zullen aanvoelen. Daarna krijg je een heerlijke voetmassage met etherische oliën en ter afsluiting kun je er extra voor kiezen om de nagels te laten lakken.

Kalknagels, schimmelnagels, Mycose nagels

Allemaal benamingen voor een dikke, brokkelige, wit/geel tot zwart verkleurde nagel die moeilijk groeit. Het gaat om een schimmel die zich in één van de lagen van de nagel nestelt. Meestal gebeurt dit op een nagel die een beschadiging heeft opgelopen door stoten maar ook door het schuren in de schoenen.

De grote teen en de kleine teen zijn daardoor het meest voorkomend. Vanuit een klein hoekje begint het meestal te groeien en door het gebruik van onder andere nagellak worden ook de andere nagels aangetast. Schimmelnagels zijn namelijk zéér besmettelijk!

Behandeling van de Mycose nagels

Met onze laserbehandeling verwarmen wij de nagelplaat, nagelriem en nagelwortel tot ongeveer 45 graden. De schimmel in de nagelplaat wordt zo vernietigd. Deze behandeling voelt warm aan, voelt het voor jou te heet stoppen wij tijdelijk en gaan na een korte tijd weer verder met de behandeling. Het behandeladvies is om het 3 tot 4 keer te herhalen met 3 tot 4 weken ertussen. Na de behandeling zie je niet direct resultaat, maar bij het groeien van de ‘nieuwe’ nagel zie je dat deze gezond uitgroeit.

De groei van een volledige nagel (van een grote teen) duurt ongeveer 12 maanden. De behandeling met laser neemt niet veel tijd in beslag, een behandeling van 10 teennagels duurt max. 30 min. Bij 1 besmette nagel moeten alle nagels worden behandeld van deze voet, i.v.m. de besmettelijkheid. Vooraf aan de laserbehandeling is het belangrijk om de besmette nagel zo dun mogelijk te laten frezen door een pedicure. Dit is ook mogelijk bij ons, wij hebben een medische pedicure in dienst.

Manicure behandelingen
Manicure
v.a. €34,00
20 minuten
Manicure Deluxe
€57,00
40 minuten
Pedicure behandelingen
Pedicure Basic
v.a. €52,00
30 minuten
Pedicure
v.a. €62,00
45 minuten
Pedicure Deluxe Wellness
€86,00
60 minuten
Likdoorn verwijderen
Likdoorn Verwijderen
v.a. €30,00
15 minuten
Mycose (kalknagel) behandelingen:
1 Mycose (kalknagel)
v.a. €30,00
1 voet (5 nagels) Mycose
v.a. €150,00
2 voeten (10 nagels) Mycose
v.a. €250,00

Matis lift

Anti-age behandeling met 2 hoogwaardige serums en masker

Laser ontharen

Pijnloos en effectief permanent laser ontharen met de Epildream laser

IPL elipse ontharen

Op een eenvoudige en veilige wijze zeer effectief IPL-ontharen.