Over ons Muriel Snijders

Men & Women's Care
Schependomlaan 94
6543 XX Nijmegen
Nederland
telelfoon 024 360 11 77

 Mai adres info@menandwomenscare.nl

Beste klant

Stuur ons  een mail met naam  telefoonnummer  mailadres waarop uw eventueel benaderd wilt worden en uw  vraag  aan  ons en u  krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons terug

onze mail is   info@menandwomenscare.nl

 

Men & Women's Care

Bij het team van Men and Women’s Care ben jij als klant in erg goede handen, wij zijn in 2019 en 2020 verkozen door de jury van de Beauty Award tot beste schoonheidssalon in Nederland! Zo heeft iedere mederwerker van ons haar eigen specialisatie en deskundigheid. Maar dat wat ons onderscheid van andere schoonheidssalons, is onze grootste overeenkomst: de enorme liefde voor het vak en de nieuwsgierigheid naar vernieuwing. Noem ons gerust vakidioten. Ondanks onze jarenlange ervaring en kennis, blijven wij de ontwikkelingen in de branche op de voet volgen, hierdoor kunnen wij jou vaak de nieuwste behandelingen en toepassingen bieden. Vertrouw je huid alleen toe aan dé huidexpert!

Kom het zelf ervaren in één van onze prachtig gerestaureerde luxueuze salons in het monumentale pand van Men & Women's Care, waar alles draait om rust en om jou!

afspraak maken Bekijk specialiteiten

Een korte impressie van ons

Ontmoet onze specialisten en experts

Ons Men and Women’s Care team heeft de nodige kennis en deskundige ervaring in huis. Iedere medewerker is zeer goed opgeleid en elke collega heeft haar eigen specialiteit. De ‘liefde voor het vak’ hebben we gemeen. Het is onze missie om jou een fris, weldadig en ontspannen gevoel te geven in een sfeervolle en luxueuze omgeving.

Foto van Sylvia Claes

Sylvia Claes

Master expert, Basisopleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten, Permanente Make-up specialist, Laser en onthaar specialist

Men & Women's Care is waar ik mijn passie kwijt kan, ondertussen heb ik meer als 30 jaar ervaring in het vak. Mensen echt helpen met hun huid, is wat ik het liefste doe, daarom heb ik de basisopleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten gevolgd. Ik zoek steeds nieuwe uitdagingen vandaar dat ik meerdere specialisaties heb zoals: shiatsu gezicht massage, permanente make up, huidverzorging voor de man, elektrisch ontharen, internationaal laserspecialist. Ik ben ook gespecialiseerd in huidverzorging bij mensen met kanker, omdat deze huid speciale aandacht en behoeften heeft, en ik deze graag wil kunnen geven! Graag help ik je met je huid, of je nu voor een gezichtsbehandeling komt of voor een specialiteit. Mijn werkdagen zijn: maandag, woensdag en vrijdag van 9:00-17:00 en de laatste zaterdag van de maand van 9:00-13:00.

Foto van Mursal Fazli

Mursal Fazli

Schoonheidsspecialiste, Permanente Make-up specialist,

Mijn naam is Mursal Fazli, Sinds juni 2021 werkzaam bij Men & Women’s care. Tijdens mijn opleiding ben ik jaren begeleid door de huid experts van Men & Women’s care. Sinds een paar jaar gediplomeerd allround niveau 4 schoonheidsspecialist. Na een periode te hebben gewerkt bij een huidtherapeute, kom ik met veel enthousiasme het team versterken bij Men & Women's Care. Ik vind het belangrijk dat je een goede behandeling krijgt, met tegelijk deskundig advies over de behandelingen en producten. Zo werken we samen voor een mooie en gezond huid. Graag tot ziens!

Foto van Nathalie Derks

Nathalie Derks

Schoonheidsspecialiste, Pedicure, gespecialiseerd in reuma- en diabetici patiënten, Receptioniste

Mijn naam is Nathalie Derks. In 2006 ben ik mijn reis in de beautybranche begonnen als stagiaire bij Men & Women's Care. Heel bijzonder om 15 jaar later weer mijn herintrede te mogen maken als schoonheidsspecialiste, pedicure en receptioniste. Ik kijk er naar uit om u te mogen verwelkomen.

Foto van Cynthia Lestari

Cynthia Lestari

Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Cynthia Lestari, Ik heb 5,5 jaar werkervaring in de beauty branche in het noorden van het land. Het was voor mij tijd om te verhuizen voor de liefde naar Gelderland. Een nieuwe en leuke uitdaging in de beauty branche heb ik gevonden in Nijmegen bij Men & Women's Care. Ik vind het leuk om de cliënten een fijn welkom gevoel te geven en de beste resultaten samen te creëren! Heel graag tot ziens!

Foto van Nathalie van Heesch

Nathalie van Heesch

Receptioniste

Al meer dan 20 jaar krijg je mij aan de telefoon en zie je mij als eerste als je bij ons binnenkomt. Ik werk als gastvrouw bij Men and Women’s Care. Dit doe ik graag, ik vind het fijn om contact te hebben met mensen en ze het juiste advies te geven. Je kunt voor alle vragen bij me terecht. Tot ziens!