Over ons Muriel Snijders

Men & Women's Care

Bij het team van Men and Women’s Care ben jij als klant in erg goede handen, wij zijn in 2019 en 2020 verkozen door de jury van de Beauty Award tot beste schoonheidssalon in Nederland! Zo heeft iedere mederwerker van ons haar eigen specialisatie en deskundigheid. Maar dat wat ons onderscheid van andere schoonheidssalons, is onze grootste overeenkomst: de enorme liefde voor het vak en de nieuwsgierigheid naar vernieuwing. Noem ons gerust vakidioten. Ondanks onze jarenlange ervaring en kennis, blijven wij de ontwikkelingen in de branche op de voet volgen, hierdoor kunnen wij jou vaak de nieuwste behandelingen en toepassingen bieden. Vertrouw je huid alleen toe aan dé huidexpert!

Kom het zelf ervaren in één van onze prachtig gerestaureerde luxueuze salons in het monumentale pand van Men & Women's Care, waar alles draait om rust en om jou!

afspraak maken Bekijk specialiteiten

Een korte impressie van ons

Ontmoet onze specialisten en experts

Ons Men and Women’s Care team heeft de nodige kennis en deskundige ervaring in huis. Iedere medewerker is zeer goed opgeleid en elke collega heeft haar eigen specialiteit. De ‘liefde voor het vak’ hebben we gemeen. Het is onze missie om jou een fris, weldadig en ontspannen gevoel te geven in een sfeervolle en luxueuze omgeving.

Foto van Sylvia Claes

Sylvia Claes

Master expert, Basisopleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten, Permanente Make-up specialist, Laser en onthaar specialist

Men & Women's Care is waar ik mijn passie kwijt kan, ondertussen heb ik meer als 30 jaar ervaring in het vak. Mensen echt helpen met hun huid, is wat ik het liefste doe, daarom heb ik de basisopleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten gevolgd. Ik zoek steeds nieuwe uitdagingen vandaar dat ik meerdere specialisaties heb zoals: shiatsu gezicht massage, permanente make up, huidverzorging voor de man, elektrisch ontharen, internationaal laserspecialist. Ik ben ook gespecialiseerd in huidverzorging bij mensen met kanker, omdat deze huid speciale aandacht en behoeften heeft, en ik deze graag wil kunnen geven! Graag help ik je met je huid, of je nu voor een gezichtsbehandeling komt of voor een specialiteit. Mijn werkdagen zijn: maandag, woensdag en vrijdag van 9:00-17:00 en de laatste zaterdag van de maand van 9:00-13:00.

Foto van Kimberly Selhorst

Kimberly Selhorst

Schoonheidsspecialiste en Medische Pedicure

Wat ik het leukste vind in mijn vak is mensen laten stralen op het gebied van uiterlijk verzorging. Graag geef ik advies en help ik je om het beste van jezelf te laten zien. Door te stralen van buiten, voel jij je zelfverzekerder van binnen. Mijn werkdagen zijn: Dinsdag, woensdag, zaterdag van 9:00-17:00 en op donderdag van 14:00-21:00.

Foto van Edna Overdijk

Edna Overdijk

Schoonheidsspecialiste, Voetverzorging

Mijn naam is Edna Overdijk. Ik ben 22 jaar en net afgestudeerd als all-round schoonheidsspecialiste. Daarbij heb ik mij ook gespecialiseerd in de voetverzorging. Ik heb 2 jaar van de drie jarige opleiding bij Men and women’s care stage mogen lopen. Een aantal zien mij dus al een tijdje rondlopen in het bedrijf. Ik ben erg gegroeid en mag aankomende zomer als nieuwe collega komen werken. Ik heb er onwijs veel zin in!

Foto van Nathalie van Heesch

Nathalie van Heesch

Receptioniste

Al meer dan 15 jaar krijg je mij aan de telefoon en zie je mij als eerste als je bij ons binnenkomt. Ik werk als gastvrouw bij Men and Women’s Care. Dit doe ik graag, ik vind het fijn om contact te hebben met mensen en ze het juiste advies te geven. Je kunt voor alle vragen bij me terecht. Tot ziens!

Foto van Marianne van Orsouw

Marianne van Orsouw

Schoonheidsspecialiste, pedicure en receptioniste

Mijn naam is Marianne en ik ben de nieuwe receptioniste in deze mooie zaak. Samen met mijn collega Nathalie ben ik de eerste die je ziet als je bij Men & Women's Care binnenkomt. Ik help je graag aan de telefoon, balie, als je bij ons een product wilt kopen of gewoon lekker rond wilt neuzen. Ik heb veel affiniteit met deze branche omdat ik van origine schoonheidsspecialiste en pedicure ben en kan je dus ook goed adviseren.