Permanent ontharen

IPL ontharen met Ellipse

Ons IPL systeem komt uit Denemarken en is uitgevoerd met een unieke huid beschermende technologie waarmee je op eenvoudige en veilige wijze zeer effectief kunt ontharen. IPL ontharen betekent Intense Pulsed Light. Het is een manier om door middel van lichtflitsen, duurzaam van ongewenste haargroei af te komen. De IPL ontharingsmethode maakt gebruik van IPL energie om de haarzakjes te verhitten en te beschadigen zodat hier geen nieuwe haren meer uit kunnen groeien. Er zijn ongeveer 8 t/m 10 behandelingen nodig. Voor vragen kunt u vrijblijvend een intake gesprek inplannen.

Hoe verloopt de behandeling?

Het zichtbare licht van de flashlamp wordt doorgegeven, via een glazen prisma, naar het behaarde lichaamsgedeelte. Haren bevatten pigment (melanine) die het licht absorberen en omzetten in warmte. Deze warmte wordt afgegeven, naar de haarfollikel. Deze wordt vernietigd op 70 °C in 0,0001 seconde en is niet meer in staat een nieuwe haar te produceren. Om zeker te zijn van een optimale lichttransmissie in de haar, maken we gebruik van een dun laagje gel, wat we van te voren aanbrengen op het te behandelen gebied.

Veelgestelde vragen:

Afhankelijk van het type IPL flitslamp dat ingezet wordt zijn er meer of minder behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. LET OP: Ontharen van grijze, blonde en rode haren is niet of bijna niet mogelijk met IPL. Dit komt omdat er onvoldoende pigment in deze haartypen aanwezig is. Bruin en zwart haar reageert het beste op ontharen met IPL omdat deze haarkleuren veel pigment bevatten.

Om bij mensen met een lichte huid de kans van slagen zo groot mogelijk te maken mag je zes weken na de behandeling de behandelde plek niet blootstellen aan zon.

Om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken mag je zes weken vóór de behandeling, de behandelde plek niet blootstellen aan zon. De beste periode voor IPL ontharen is in de winter als de huid niet gebruind is door de zon.

Resultaat foto’s voor en na de behandeling

Persoonlijk huidadvies en uitleg over onze behandelingen ?
Prijslijst Laser ontharen
Bikinilijn
v.a. €172,00
20 minuten
Oksels
v.a. €104,00
15 minuten
Gezicht
v.a. €74,50

Bekijk andere behandelingen:

Fotona 4D laser

Laserbehandeling voor het gezicht, ogen en de lippen.

Huidverjonging

De YDUN laser behandeling, facelift zonder operatie. De frax 1550 Laser..

Acne en littekens

Kom voorgoed en pijnloos af van acne en of littekens.