Glowsolution

GlowSolution | Een stralende huid!

GlowSolution is een gezichtsbehandeling om direct een vollere en stralende huid te creëren. De huid krijgt een Glow doordat de poriën verfijnd worden, ziet er fris en stralend uit en geeft een liftend effect. Vrij van ongewenste bijwerkingen en downtime!

GlowSolution is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd, waarvan de huid gaat stralen! De GlowSolution behandeling wordt uitgevoerd in 4 stappen.

Elke behandelstap is een echte allrounder voor de perfecte (Glow) gloed.

1. GlowPurify → Dieptereiniging: een zachte, grondige dieptereiniging met Cleansing Liquid.

2. GlowPolish → Verfijnen & verhelderen: intensief polijsten met peelingvloeistof.

3. GlowPermeation → Intensieve toevoer van werkstoffen: deze Stream Sound Technologie zorgt voor een ideale dosering en opname van de werkstoffen.

4. GlowPush-up → Dynamische impulsmassage: een innovatieve bindweefsel en SMAS-massage in twee stappen, gecombineerd met de toevoer van werkstoffen.

Voordelen op een rij:

  • Een frisse stralende huid
  • Instant push-up effect: vollere, gladdere huid

  • Verfijning van de huid en vermindering van pigmentvlekken en rimpels

  • 4 actieve ingrediënten. Vloeistoffen + serum = maximale verzorging

  • Behandeling van alle 3 de huidlagen, van opperhuid tot subcutis

  • SMAS-Massage (zeer intensieve bindweefsel massage)

  • Fibroblast stimulatie

  • Toename van de bloedcirculatie en het celmetabolisme

Prijslijst
Glow behandeling
v.a. €150,00
60 minuten
1 kuur - 6 Glow behandelingen
20% korting

Veelgestelde vragen:

Nee de behandeling hoeft niet pijnlijk te zijn, je kunt de zuigkracht per persoon en per behandeling instellen. Het word juist als prettig ervaren. Mocht je nieuwsgierig zijn kun je altijd een gratis intakebehandeling afspreken.

Ja je kunt heel veel resultaat krijgen met een behandeling vooral als je een feest of bijzondere gelegenheid hebt kun je jezelf laten stralen (glow) wel aan te raden om eerst een behandeling ervoor te nemen wat de juiste waardes zijn bij jou. Maar het meeste langdurige resultaat is met een kuur. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de GLOW Solution 6 tot 9 maanden op de huid de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.

Het geeft direct een huid verhelderend en verjongend effect. Een Glow Solution behandeling is een veilige huidbehandeling die kan helpen bij het verminderen van roodheid, couperose, fijne lijntjes, opheldering van de huid, zorgt voor een egale teint en geeft een Glow (gloed) effect zonder een masker te creëren.

Gratis huidscan

Voor dat we een behandeling kiezen gaan we de conditie van je huid vast te stellen. Boek nu gratis…

Couperose

Het perfecte wapen in de strijd tegen roodheid als gevolg van gebroken bloedvaatjes.