EMS Body Reshape

EMS Body Reshape behandeling

Spieren opbouwen & vet verliezen

De EMS Reshape vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat vet verdwijnt en de spiermassa tot wel 23% toeneemt. Daarom is deze techniek een ware innovatie. De EMS Reshape zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet. Wanneer je er strakker uit wil zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevigere en rondere billen. Het is nu mogelijk met de EMS Reshape!

Sneller en slimmer

EMS Reshape is ontworpen voor esthetische doeleinden. Het is een baanbrekende technologie in niet-invasieve lichaamscontouren, omdat het niet alleen jouw vet verbrandt, maar ook jouw spieren opbouwt. Dit is de sleutel tot een strakker lichaam. Ten slotte is EMS Reshape een uiterst efficiënte behandeling die plaatsvindt met een interval van 2 tot 3 dagen. In een periode van 4 tot 5 weken produceert het meer getinte abs en strakkere billen. EMS Reshape is de meest geavanceerde en intensieve elektrische spierstimulator.

Incontinentie? De PELVIC-PAD biedt de oplossing!

In de esthetische geneeskunde wordt HI-EMT gebruikt als een niet-invasieve lichaamscontourenbehandeling voor o.a. buik en billen. Dezelfde technologie is gebruikt en bewezen in urologie en gynaecologie voor de behandeling van urine-incontinentie door versterking van de bekkenbodemspieren. Voor de behandeling van incontinentie maakt de apparatuur gebruik van de pelvic-pad. De pad gebruikt HI-EMT die intensiteiten en pulsritmes afwisselt om de beoogde spieren volledig te bewerken met tienduizenden supramaximale contracties. Je traint zelfstandig de bekkenbodemspieren waarbij je gewoon de kleding kan aanhouden! Het scala aan oefeningen dat nodig zou

Introductie met EMS Body Reshape – bekijk video

Prijslijst
1 proefbehandeling met 1 pad
€49,00
eenmalig p.p.
1 proefbehandeling met 2 pads
€69,00
eenmalig p.p.
Losse behandeling 1 Pad
€79,00
Losse behandeling 2 pads
€99,00
Kuur van 10 behandelingen met 1 pad
€699,00
Kuur van 10 behandelingen met 2 Pads
€899,00

Voordelen op een rij:

  • 5 krachtige pads

  • Spieropbouw en vetafbraak

  • Tot 30.000 contracties per behandeling

  • Behandeling van urine incontinentie

Persoonlijk huidadvies en uitleg over onze behandelingen ?

Veelgestelde vragen:

Met de EMS Reshape kun je door middel van elektrische spierstimulatie de spieren trainen en verstevigen. Zonder grote inspanning of belasting van het lichaam! Geen uitputtende sportsessies maar toch werken aan een fitter en slanker lichaam. De behandelingen zijn zeer geschikt als je niet mag, wilt of kan sporten. EMS Reshape, voor wie fit en in vorm wil blijven en weinig tijd heeft.

EMS is een specifieke trainingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van Elektro Musculaire Stimulatie. Een techniek die via elektrische impulsen de spieren maximaal activeert. De natuurlijke stimulatie en activering van de spieren wordt in ons lichaam aangestuurd door het centraal zenuwstelsel. Via ruggenmerg en de zenuwvezels stuurt het centraal zenuwstelsel elektrische impulsen uit naar de spieren. EMS maakt gebruik van dit natuurlijk principe en versterkt deze endogene elektrische impulsen, doormiddel van training met speciale elektrodebanden. In deze individuele behandeling verbrandt men in korte tijd calorieën en worden tegelijkertijd de spieren versterkt. Met deze behandeling wordt juist op de specifieke probleemgebieden van het lichaam behandeld. Afhankelijk van het soort behandeling wordt er een impuls naar de spieren gestuurd, die ervoor zorgt dat er een samentrekking van de spier plaatsvindt. De energie die hiervoor nodig is moet de spier zelf leveren, waardoor uiteindelijk de spier steviger wordt. In combinatie met een voedingsprogramma en advies bereikt men nog sneller het gewenste resultaat.

Nee, deze behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Natuurlijk voel je wel het intensief samentrekken van de spieren. Het gevoel is vergelijkbaar met een pittige sessie krachttraining.

De totale behandeltijd is 30 minuten.

Dit is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke doel. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bekijken wij welke mogelijkheden het beste bij jou passen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Over het algemeen wordt het beste resultaat bereikt met een totale kuur van 10 tot 20 behandelingen verdeeld over 5 tot 10 weken.

Een behandeling van 30 minuten is vergelijkbaar met 1,5 uur sporten. Tijdens iedere behandeling worden de spieren getraind + versterkt. Bij sommige mensen zijn de buikspieren 1 dag na de 1e sessie verbeterd. Om het effect van vetafbraak en spieropbouw te bereiken, zijn ongeveer 10 behandelingen nodig. Het meest zichtbare effect is 2-4 weken na de behandeling. Na een kuur is over het algemeen 19% vetreductie en 16% meer spiermassa. Na 10 behandelingen kan het effect tot wel 6 maanden aanhouden. Bij onderhoud 1x per maand blijft het resultaat indien je niet kilo’s aankomt.

Ja, de behandeling is 100% veilig. Dit blijkt uit diverse onafhankelijke onderzoeken en studies. De stroomimpulsen activeren alleen skeletspieren en dus niet orgaan- en hartspieren.
EMS is geschikt voor: • Wie mooie body contouren wil krijgen zonder vermoeiende workouts • Wie spieren wil opbouwen zonder grote inspanning of belasting van het lichaam • Wie in vorm wil blijven en weinig tijd heeft.

Nee, je kunt niet terugzien waar de pads op de huid hebben gezeten. Het lichaam verdeelt de resterende vetcellen mooi gelijkmatig over de zone.

Bekijk andere behandelingen:

Cryo Figuurcorrectie

Pijnloos en zonder operatie plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen.

Fractional needling

Ontsierende plekken in gezicht, hals en decolleté worden behandeld

Cellulitis

De meest revolutionaire ontwikkeling op het gebied van bodyshape