Make-up

Make-up dat bij je past voor iedere gelegenheid!  

Dagelijkse make-up

Door eerst goed te bespreken wat je graag wilt wordt er daarna een passende make-up aangebracht. We werken met het merk Pupa dat doorgaat waar andere merken stoppen. Wij hebben altijd de laatste trends van het seizoen. Pupa heeft allure, is trendsettend en ultramodern. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte. Met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed, dus altijd een perfecte make-up!

Bruids make-up

Als toekomstige bruid wil je natuurlijk dat alles perfect is op je trouwdag: je jurk, je kapsel en ook je make-up. Je wilt er tenslotte stralend uitzien op je trouwdag. We bespreken eerst wat je graag wilt en aan de hand daarvan maken we je op. De meeste aanstaande bruiden maken ruim van te voren de afspraak, zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. De proef make-up adviseren we twee à drie weken van te voren. Mocht je het prettig vinden om eerder te komen dan is dat geen probleem. We noteren alles zeer nauwkeurig zodat we weten hoe het er op jullie trouwdag uit moet zien.

Proef make-up

We raden je aan altijd een proef make-up te laten doen. Dan kunnen we rustig kennis maken en alle mogelijkheden en je wensen bespreken. We vinden het belangrijk te weten wat je zelf gewend bent te dragen, en wat je graag zou willen. Foto’s en plaatjes kunnen hierbij helpen, maar we kunnen ook het een en ander uitproberen.

De dag!

De tijd die nodig is voor een bruidsmake-up is afhankelijk van wat voor make-up het moet worden. Om je een indicatie te geven, we trekken er meestal 45 minuten voor uit. De bruidsmake-up blijft de hele dag goed zitten en is waterproof en ‘traanproof’, zolang tranen maar niet weggeveegd worden. Deppen is veel milder voor de make-up en houdt de bruidsmake-up ook op zijn plaats.

Prijslijst
Basic make-up
v.a. €34,00
Bruids make-up
€78,00

Andere behandelingen:

Permanente make-up

Permanente Make-up: Ombre brows, Microblading, Hairstrokes en meer..

Lashlift

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions met een lashlift

Wimpers verven

Wimpers en wernkbrauwen laten verven voor een sprekende uitstraling