Sensi Repair

Sensi repair behandeling

De Soin Sensi Repair behandeling is speciaal ontworpen om in te spelen op de behoeften van de meest gevoelige huidtypen. Intense ontspanning en rust om de huid te regenereren, te ontspannen en te kalmeren. Een professionele techniek die ontspannende en ontstressende bewegingen combineert.

Een bubbel van zachtheid voor de huid

Het gebruik van 160 Crème Sensi’Repair als masker zorgt voor een geregenereerde, soepele en gevoede huid. Zo raakt ze beter bestand tegen externe agressors.

Comfort voor de gevoelige huid- elke dag

Kenmerken zijn meestal: roodheid, ontsteking of gevoelens van ongemak. Er zijn vele en diverse oorzaken voor deze gevoeligheid, maar vaak hebben ze te maken met omgevingsfactoren. De huid barrière die dagelijks wordt blootgesteld aan agressors zoals stress, UV-stralen en vervuiling, verzwakt en dit kan zorgen voor een onaangenaam huidgevoel. Dit kan op lange termijn vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Een op de twee vrouwen wereldwijd zegt een gevoelige huid te hebben.

De prijs voor deze behandeling – 60 minuten v.a. €92,50

Bekijk andere behandelingen van Maria Galland:

Hydra global

De huid wordt intensief gehydrateerd, voller, gerevitaliseerd en stralend…

Active age

Vernieuwt onmiddellijk de rijpere huid door een combinatie van werkzame producten..

Lumin éclat

Verkwikt onmiddellijk de vermoeide huid en geeft haar een jeugdige….

Lichaamsbehandeling Suprême énergisant

Deze evenwichtsherstellende en stimulerende massage laadt positieve…

MARIA GALLAND ZORGT VOOR INDIVIDUELE SCHOONHEID
In Parijs in de jaren zestig van de vorige eeuw draait alles om de “eeuwige jeugd” – en in het midden daarvan ligt de succesvolle balletdanseres Maria Galland met haar idee van het behoud van individuele schoonheid. Ze weet niet dat haar visie de basis is van een cosmetische innovatie die ook vandaag de dag nog steeds maatstaven zet in de schoonheidsverzorging! Niet in anti-aging, maar in “better-aging”. Ware schoonheid manifesteert zich vanuit onze innerlijke energie; het is dat bijzondere charisma dat we uitstralen. Ware schoonheid is tijdloos. Het Maria Galland is synoniem voor unieke actieve complexen, exquise ingrediënten en luxe behandelingen. Het geheim schuilt in het innovatieve behandelconcept, ontwikkeld in samenwerking met een dermatoloog die wetenschap en geneeskunde combineert: het houdt rekening met de individuele behoeften van verschillende huidtypes en helpt om een zeer persoonlijke “schoonheid op maat” te creëren.

MARIA GALLAND PARIS SIGNATUUR BEHANDELINGEN BIJ MEN& WOMEN’S CARE
Zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten. De behandelingen combineren gracieuze bewegingen, geïnspireerd op klassieke dans, met de «gouden handen» van bekwame Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten om de regeneratie van de huid op natuurlijke wijze te stimuleren door zachtjes voedingsstoffen toe te dienen. Met meer dan 200 verschillende Maria Galland verzorgingsproducten voor vrouwen en mannen voldoet het merk ruimschoots aan deze hoge standaard! Ontdek nu de wereld van het merk Maria Galland online en koop de Maria Galland verzorging online! De producten van Maria Galland Paris voor thuisgebruik vullen de behandeling in het schoonheidsinstituut aan en geven de huid na verloop van tijd een stralend uiterlijk.

MARIA GALLAND GESCHIEDENIS & BEAUTY FILOSOFIE
Het merk Maria Galland is gestart in 1962 door Madame Galland. Zij heeft een unieke en vooruitstrevende schoonheidsfilosofie gevolgd die zich niet alleen richt op individuele zichtbare huidproblemen, maar op de balans van het leven om schoonheid op lange termijn te behouden.

IEDERE VROUW HEEFT HAAR EIGEN, UNIEKE SCHOONHEID
Ware schoonheid manifesteert zich vanuit onze innerlijke energie; het is dat bijzondere charisma dat we uitstralen. Ware schoonheid is tijdloos.

HET DRAAIT ALLEMAAL OM SAVOIR-FAIRE
Het gaat er om steeds op zoek te gaan naar het beste. De combinatie van kostbare ingrediënten uit de natuur en het nieuwste, innovatief wetenschappelijk onderzoek werken in perfecte harmonie om de cellen te voeden.

HET GEHEIM IS INNERLIJKE ENERGIE
Maria Galland Paris signatuur behandelingen zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.

DE HOLISTISCHE BENADERING STAAT CENTRAAL IN DE FILOSOFIE
Maria Galland Paris gaat verder dan de zichtbare symptomen en onderzoekt alle onderliggende oorzaken van de huidconditie. Dit globale 360°-perspectief maakt het mogelijk om schoonheidsrituelen af te stemmen op de individuele behoeften van de huid.

DE MAGIE IS IN DE BEWEGING
De behandelingen combineren gracieuze bewegingen, geïnspireerd op klassieke dans, met de gouden handen van bekwame Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten om de regeneratie van de huid op natuurlijke wijze te stimuleren door zachtjes voedingsstoffen toe te dienen. De kracht van deskundige handen.Bij Maria Galland Paris berusten onze schoonheidsrituelen volledig op de kracht van aanraking om authentieke momenten van ultieme ontspanning en ontlading te creëren, waardoor lichaam en ziel hun innerlijke energie van schoonheid kunnen onthullen.

BLIJF LANGER MOOI
De producten van Maria Galland Paris voor thuisgebruik vullen de behandeling in het schoonheidsinstituut aan en geven de huid na verloop van tijd een stralend uiterlijk.