Kleurenanalyse Workshop Muriel Snijders

Kleurenanalyse workshop

Welk kleurtype ben jij?

Versterk jouw uitstraling met de juiste kleuren! De juiste kleuren geven jouw gezicht iets extra’s. Je ogen spreken meer en oneffenheden vallen minder op, hierdoor wordt jouw persoonlijke uitstraling geaccentueerd.

Tijdens de kleurenanalyse kijken we naar de tinten van je huid, ogen en haar. Er wordt met kleurendoeken gezocht naar jouw sterke kleuren en accent tinten. Elk kleurtype heeft ook een eigen kleurenpalet, die kleuren zullen jou het beste staan en laten je stralen. Dit is niet alleen zo met kleding, maar geldt bijvoorbeeld ook voor je make-up. De visagiste maakt je op waardoor je direct ziet wat de juiste make-up-kleuren voor jouw uitstraling doen!

reserveer nu Bekijk alle workshops

workshop beschrijving

Beken kleur tijdens de kleurenanalyse workshop!

Een kleurenanalyse kun je individueel ondergaan, maar is ook zeer geschikt om samen met een groepje vriendinnen of zussen te doen.
Na afloop krijg je jouw persoonlijke kleurenpalet op creditcard-formaat mee.

Kleurenanalyse workshop + make-up

De workshops worden gegeven vanaf minimaal 2 personen tot maximaal 4 personen.

Voor 2 personen € 104,50 p.p.

Duur: ± 2,5 uur.

Voor 3 personen € 90,00 p.p.

Duur: ± 3 uur.

Welke kleuranalyse past het beste bij jou?

Naast onze kleurenanalyse workshops geven we ook persoonlijk advies, deze kun je hier bekijken. Als je wilt ontdekken welke kleuren jou het beste staan en je persoonlijke uitstraling ondersteunen, dan is de kleurenanalyse echt iets voor jou!

Direct reserveren

    Gewenste datum?

    Anti-spam vraag

    Bekijk ook eens onze heerlijke verwenarrangementen!

    Wat zeggen onze klanten?