Microdermabrasie Muriel Snijders

Microdermabrasie is dé methode voor een frisse, gladdere en jongere huid

Vertoont jouw huid kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken, vergrote poriën of andere beschadigingen en onzuiverheden?

Dan is een microdermabrasie behandeling een uitstekende oplossing. De behandeling verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en kan de huid zich vernieuwen en verjongen. Deze microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om de huid structureel te verbeteren. Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem zal de huidspecialiste kiezen voor een oppervlakkige peeling (opperhuid) of een dieptepeeling (lederhuid).

afspraak maken Over ons

Voordelen van Microdermabrasie

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om de huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen. Microdermabrasie kan op ieder huidtype toegepast worden.

  •  een totale huidverbetering
  •  fijne lijntjes
  •  pigmentatieproblemen
  •  ongelijkmatige huid

Prijslijst

Enkele behandeling € 150,00
Kuur van 4 behandelingen € 525,00

Veelgestelde vragen

Microdermabrasie kan op ieder huidtype toegepast worden.
Vóór en na de behandeling is het wel raadzaam om de huid twee weken niet aan zon bloot te stellen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie bijv. littekens of rimpels. Voor een groot effect adviseren wij een kuur van circa vijf tot tien micro-dermabrasie behandelingen met een tussenpoos van 7-10 dagen. Elke micro-dermabrasie behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Je kunt na afloop direct alle normale activiteiten weer oppakken.

Maak direct een afspraak

Wat zeggen onze klanten?