Mesotherapie: anti-ageing Muriel Snijders

Mesotherapie - de anti-rimpel behandeling

Een mesotherapie behandeling is vanaf € 115,00

Mesotherapie: De anti rimpelbehandeling van het moment!

Deze behandelmethode is toegespitst op het gebied van huidverjonging. Met name het verbeteren van de huid elasticiteit en expressielijntjes. De huid ziet er direct jonger en stralender uit.

afspraak maken Over ons

Wat is Mesotherapie?

Door middel van Mesotherapie worden actieve werkstoffen de huid in gesluisd. Hiermee wordt het natuurlijk collageen van binnenuit weer aangevuld.

Mesotherapie is de injectie van “micro-dosis” actieve stoffen in de (opper)huid met als doel de elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren, waarbij gebruik gemaakt wordt van het bekende Hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk bestanddeel van de huid dat de huid zijn natuurlijke elasticiteit en volume geeft. Het Hyaluronzuur kan onder andere worden aangelengd met een vitamine cocktail, die naast diverse vitaminen ook rijk is aan mineralen.

 

Maak direct een afspraak

HOE WERKT EEN MESOTHERAPIE BEHANDELING?

De Mesotherapie behandeling bestaat uit 4 fasen:

  1.  Activerende stroom, een voorbereidende fase die de celdeling en het opnamevermogen van de huid vergroot.
  2.  Hydroelectrophoresis, een methode die gebruik maakt van pulserende stromen om zo actieve bestanddelen en in het huidweefsel te laten doordringen.
  3.  Electroporatie, deze methode gebruikt elektrische stromen en zeer korte pulsen, om de doordringbaarheid van het celmembraan te verbeteren zodat de werkstoffen diep tot in de cellen worden opgenomen.
  4.  Cryotherapie, koude therapie. Door de kou trekken de cellen samen zodat de werking van de gehele behandeling optimaal blijft en zijn werking nog diep blijft afgeven. Ook kalmeert de huid hierdoor zodat het een bijzonder mooi resultaat geeft.

Mogelijke toepassingen

Naaldvrije mesotherapie werkt middels ultrasound, elektrische stroompjes die de werkstoffen de huid insluizen, zonder dat de huid wordt beschadigd. Met deze behandeling kun je de gewenste werkzame stoffen in de huid brengen. De behandeling is veilig en pijnloos.

De mogelijke toepassingen zijn:

  •  Huidverbetering
  •  Vermindering van de fijne lijntjes
  •  Versteviging van de verslapte huid
  •  Reducering van wallen onder de ogen

Wat zeggen onze klanten?

Maak direct een afspraak