Ydun laser: resurfacing (huidverjonging) Muriel Snijders

Ydun laser: Skinresurfacing

Voor een mooie jonge huid

Door deze veilige manier van laseren maak je nieuw collageen aan. Hierdoor herstel je bindweefsel en wordt het reliëf van de huid een stuk gladder. De huid ziet er gezonder, strakker en egaler uit! Rimpels verminderen zichtbaar en de huid voelt steviger aan. Het advies is 3 tot 5 behandelingen om het gewenste resultaat te bereiken. Je komt dan 1 keer in de 4 weken ongeveer.

Voor meer informatie, maak vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek.

afspraak maken Over ons

Voordelen van een Ydun laser behandeling

  •  Huidverjonging door collageen aanmaak diep in de huid, daardoor krijg je een stevigere en gladdere huid met zichtbaar minder rimpels!
  •  Striae als het roze of paars is
  •  Acné littekens of littekens door chirurgie en brandwonden.

De Frax 1550-laser maakt gebruik van koeling; koele vochtige lucht wordt op de huid geblazen op het moment van de behandeling, waardoor het minder gevoelig is. Een groot voordeel van fractionele laserbehandeling is dat de buitenste laag van de huid gesloten blijft. Terwijl de diepe huidlaag intensief wordt behandeld, blijft de huid rondom de laserpulsen intact. Hierdoor is er weinig kans op complicaties als infectie en pigmentverschuivingen en het herstel van de huid zal hierdoor sneller verlopen.

Bekijk de video van een Ydun laser behandeling

Maak direct een afspraak

Veelgestelde vragen

Het grote voordeel van deze laser, ten opzichte van andere lasers, is dat er een minimale herstelperiode is. Met andere woorden: laag risico en snel herstel. Je kunt een minerale make-up aanbrengen en terugkeren naar het normale dagelijkse leven onmiddellijk na de behandeling. Er kan wat roodheid na de behandeling optreden, maar dit verdwijnt binnen enkele uren.
De laser zet de laserpulsen in fracties heel dicht naast elkaar loodrecht in de huid. De laserstralen dringen als minuscule kolommen van warmtebundels diep in de lederhuid. Daarmee stimuleren de warmtebundels de bindweefselcellen tot aanmaak van nieuw collageen.( nieuw steunweefsel van de huid.) De huid rondom de laserpulsen blijft intact en zo kan dit gezonde weefsel in een versneld tempo het beschadigde weefsel helpen herstellen. Met fractionele lasertherapie krijg je niet alleen wondgenezing vanuit de diepte, maar ook vanuit de zijkanten, want je houdt kolommetjes met gezond weefsel over. Dus de huid is weer heel snel dicht en daardoor is het risico op complicaties nauwelijks aanwezig! Door de aanmaak van nieuw bindweefsel wordt het reliëf van de acné-littekens en geleidelijk minder zichtbaar. Voor meer informatie maak vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek

Wat zeggen onze klanten?