Stralende huidarrangement Muriel Snijders

Stralende huidarrangement

Laat je huid weer stralen

Wil je een heerlijk gladde huid die er ook nog stralend uitziet, dan is dit arrangement geschikt voor jou!

boek actie Bekijk alle acties

arrangement beschrijving

Wat kun je bij dit arrangement verwachten?

De duur van dit arrangement is 1.15 uur.

Extra informatie

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om de huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen. Microdermabrasie kan op ieder huidtype toegepast worden.

Wij brengen na de microdermabrasie het collageenvliesmasker aan om de huid te herstellen van de intensieve behandeling. Hoe gaat de collageenvlies behandeling? Wij maken de collageen sheets vochtig waardoor het collageen diep in de huid kan trekken. De huid hersteld veel sneller en voelt fantastisch aan.

Meer informatie over Microdermabrasie

Een frisse, jongere huid voor slechts € 139,00

Direct reserveren

  Gewenste datum?
  Anti-spam vraag  Bekijk ook eens onze leuke beautyworkshops!

  Wat zeggen onze klanten?

  A. van Haren Lichaamsmassage

  Na een originele actie kwam ik 10 jaar geleden voor het eerst bij Men & Women terecht. Sindsdien trakteer ik mezelf zo nu en dan op een behandeling. Onder kundige leiding van Sylvia Claes heb ik het bedrijf zien groeien tot het prachtige en innovatieve wellness en beauty centrum wat het nu is. Voor mij persoonlijk maken de ontspannende massages echt het onderscheid zodat je zowel innerlijk als uiterlijk verzorgd naar huis gaat!