Huidverjongingsarrangement Muriel Snijders

Huidverjongingsarrangement

Ga de tekenen van huidveroudering tegen

Wil je er in korte tijd echt geweldig uitzien dan is dit voor jou het arrangement. Weg met rimpels, couperose en pigmentvlekken!

Dit huidverjongingsarrangement helpt om couperose te verminderen en pigmentvlekken verdwijnen. Met de Ellipse Ydun kunnen we effectief de huid verbeteren van binnenuit, waardoor deze sterker en gladder wordt.

boek actie Bekijk alle acties

arrangement beschrijving

Wat kun je bij dit arrangement verwachten?

De duur van dit arrangement is van 2 uur.

Wat doet een Skinrejuvenation IPL behandeling

Na het vijfentwintigste levensjaar treedt een vertraging van de celdeling op, waardoor het vocht- en vetgehalte van de huid minder wordt. Collageen en elastine halveert, het gevolg hiervan is een merkbare en zichtbare achteruitgang van de huid, dat zich bij enkele uit in couperose (gesprongen bloedvaatjes). Door Skin Rejuvenation (lichtpulsen) kunnen we tekenen van huidveroudering tegengegaan door aanmaak van natuurlijk collageen en elastine.

Meer informatie

Wat doet een Ydun fractionele laser behandeling

De laser zet de laserpulsen in fracties heel dicht naast elkaar loodrecht in de huid. De laserstralen dringen als minuscule kolommen van warmtebundels diep in de lederhuid. Daarmee stimuleren de warmtebundels de bindweefselcellen tot aanmaak van nieuw collageen (nieuw steunweefsel van de huid). De huid rondom de laserpulsen blijft intact en zo kan dit gezonde weefsel in een versneld tempo het beschadigde weefsel helpen herstellen. Door de aanmaak van nieuw bindweefsel wordt het reliëf van de acné-littekens en geleidelijk minder zichtbaar.

Meer informatie

Ga de tekenen van houdveroudering tegen voor € 600,00

Direct reserveren

  Gewenste datum?
  Anti-spam vraag  Bekijk ook eens onze leuke beautyworkshops!

  Wat zeggen onze klanten?

  Boris Braam Ydun Laser behandeling

  Eerste laser behandeling heb ik op 14 december 2017 gehad. Ik heb vooraf een verdovende crème op gehad. Sylvia heeft mij rustig uitgelegd wat er precies gaat gebeuren voor en tijdens de behandeling en wat ik achteraf kan verwachten. De behandeling is uiterst zorgvuldig en professioneel uitgevoerd en duurde ongeveer een uur. Na de behandeling was mijn huid rood en voelde aan alsof ik verbrand was door de zon. Ik heb direct een ijskoelpack op gekregen en vervolgens een kalmerend masker. De uren erna voelde de huid wat vurig aan maar ik kon mijn normale dagelijkse taken gewoon uitvoeren. De volgende dag is de huid nog wat rood maar voelt al een stuk minder vurig aan. Na twee weken is de huid al veel mooier geworden dan van te voren. Mooier van kleur, minder rimpels en super zacht. Na 4 weken zie je heel goed hoe de huid onder de ogen strakker is geworden en de neus-lip lijn minder zichtbaar is! De tweede behandeling heb ik ook ondertussen gehad en ben heel blij met het resultaat en ga zeker voor een derde keer. Vooral de versteviging van de huid onder de ogen geeft nu al een super mooi resultaat!