Over ons Muriel Snijders

Men & Women's Care

Bij het team van Men and Women’s Care ben jij als klant in erg goede handen. Zo heeft ieder van ons haar eigen specialisatie en deskundigheid. Maar dat wat ons onderscheid van andere schoonheidssalons, is onze grootste overeenkomst: de enorme liefde voor het vak en de nieuwsgierigheid naar vernieuwing. Noem ons gerust vakidioten. Ondanks onze jarenlange ervaring en kennis, blijven wij de ontwikkelingen in de branche op de voet volgen, hierdoor kunnen wij jou vaak de nieuwste behandelingen en toepassingen bieden. Vertrouw je huid alleen toe aan dé huidexpert!

Kom het zelf ervaren in één van onze prachtig gerestaureerde luxueuze salons in het monumentale pand van Men & Women's Care, waar alles draait om rust en om jou!

afspraak maken Bekijk specialiteiten

Ontmoet onze specialisten en experts

Ons Men and Women’s Care team heeft de nodige kennis en deskundige ervaring in huis. Iedere medewerker is zeer goed opgeleid en elke collega heeft haar eigen specialiteit. De ‘liefde voor het vak’ hebben we gemeen. Het is onze missie om jou een fris, weldadig en ontspannen gevoel te geven in een sfeervolle en luxueuze omgeving.

Foto van Sylvia Claes

Sylvia Claes

Master expert, Medisch schoonheidsspecialist, Permanente Make-up specialist, Laser en onthaar specialist

Men & Women's Care is waar ik mijn passie kwijt kan, ondertussen heb ik meer als 30 jaar ervaring in het vak. Mensen echt helpen met hun huid, is wat ik het liefste doe, daarom ben ik medisch schoonheidsspecialiste geworden. Ik zoek steeds nieuwe uitdagingen vandaar dat ik veel specialisaties heb zoals: shiatsu gezicht massage, lymfedrainage, bindweefslemassage, master in permanente make up, huidverzorging voor mannen, electrisch ontharen, oneffenheden/ wratjes/ couperose/ pigment verwijderen, internationaal master laserspecialist. Ik ben gespecialiseerd in huidverzorging bij mensen met kanker, omdat deze huid speciale aandacht en behoeften heeft, en ik deze graag wil kunnen geven! Graag help ik je met je huid, of je nu voor een gezichtsbehandeling behandeling komt of voor een specialiteit.

Foto van Amandine van de Ven

Amandine van de Ven

Senior Expert, Schoonheidsspecialiste , Elektrisch ontharen, Acné specialist

Als schoonheidsspecialiste vind ik het belangrijk om mensen te helpen en adviseren op het gebied van huidverzorging en schoonheid in al haar facetten. Hierbij staat eerlijkheid, openheid, professionaliteit en kwaliteit voorop. Ik ben begonnen als stagiaire en werk hier alweer meer dan13 jaar fulltime.

Foto van Kimberly Selhorst

Kimberly Selhorst

Schoonheidsspecialiste en Medische Pedicure

Wat ik het leukste vind in mijn vak is mensen laten stralen op het gebied van uiterlijk verzorging. Graag geef ik advies en help ik je om het beste van jezelf te laten zien. Door te stralen van buiten, voel jij je zelfverzekerder van binnen.

Foto van Nathalie Berndsen

Nathalie Berndsen

Receptioniste

Al meer dan 15 jaar krijg je mij aan de telefoon en zie je mij als eerste als je bij ons binnenkomt. Ik werk als gastvrouw bij Men and Women’s Care. Dit doe ik graag, ik vind het fijn om contact te hebben met mensen en ze het juiste advies te geven. Je kunt voor alle vragen bij me terecht. Tot ziens!

Foto van Marianne van Orsouw

Marianne van Orsouw

Schoonheidsspecialiste, pedicure en receptionsiste

Mijn naam is Marianne en ik ben de nieuwe receptioniste in deze mooie zaak. Samen met mijn collega Nathalie ben ik de eerste die je ziet als je bij Men & Women's Care binnenkomt. Ik help je graag aan de telefoon, balie, als je bij ons een product wilt kopen of gewoon lekker rond wilt neuzen. Ik heb veel affiniteit met deze branche omdat ik van origine schoonheidsspecialiste en pedicure ben en kan je dus ook goed adviseren.

Wat doet een medisch schoonheidsspecialiste?

Een medisch schoonheidsspecialist heeft de opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten gevolgd en heeft daardoor meer medische kennis van de huid. Bovendien is zij getraind en vakbekwaam in omgang met apparatuur. Ze is ook op de hoogte van cosmetica-ingrediënten in de huidverzorgingsproducten.

De specialiste heeft een signalerende functie, waardoor bijvoorbeeld diverse vormen van huidkanker in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden. Omdat de medisch schoonheidsspecialist geoefend is in dermatologische kennis, is zij in staat huidproblemen te analyseren en te herkennen. Daarom zijn mensen met een (chronische) huidaandoening of een beschadigde huid bij haar in vakkundige handen en ben je voor huidverbetering en huidverjonging, aan het juiste adres! Vanzelfsprekend kun je ook terecht voor de andere behandelingen.