Welkom bij Men & Women's Care

Wat leuk dat je er bent!

In een persoonlijke brief en/of een mailing heeft Maudy Vossen je inmiddels al verteld dat zij per 15 juli 2019 gaat stoppen met haar praktijk Huidinstituut Maudy Vossen. Uiteraard vindt Maudy het enorm belangrijk dat haar klanten in goede handen blijven. Voornamelijk ook omdat zij met velen van jullie een langdurige band heeft opgebouwd.

Daarom draagt Maudy haar klanten met een gerust hart over aan Sylvia, eigenaresse Men & Women’s Care (behorend tot de top 3 van beste schoonheidssalons van Nederland en evenals Huidinstituut Maudy Vossen, genomineerd voor de Beauty Awards 2019!). Dus je kunt er zeker van zijn dat je in goede handen bent. 😉

Graag stellen wij Sylvia en het team van Men & Women’s Care aan je voor.

Sylvia en Maudy samen

Sylvia aan het woord

“Mijn team bij Men & Women’s Care en ik, hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen!

Bijna 25 jaar geleden ben ik uit enorme liefde voor het vak begonnen met mijn huidinstituut. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in anti-aging, huidverbetering, huidverjonging en verantwoorde afslankmethoden. Ondanks onze jarenlange ervaring en kennis, blijven wij de ontwikkelingen in de branche op de voet volgen, hierdoor kunnen wij je vaak de nieuwste behandelingen en toepassingen bieden.

Wij hanteren ruime openingstijden en bovendien zijn wij ook tijdens de vakanties gewoon geopend.
Kom dus kennismaken met ons enthousiaste team van specialisten en vertrouw je huid toe aan dé huidexpert!”

Graag tot ziens bij Men & Women’s Care!

Team Men & Women's Care

Een bijzonder kennismakingscadeau voor jou!

Exclusief voor klanten van Huidinstituut Maudy Vossen

Met plezier helpen wij onze klanten al jaren op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Zo heeft ieder van ons haar eigen specialisatie en deskundigheid. Maar dat wat ons onderscheid van andere schoonheidssalons, is onze grootste overeenkomst: de enorme liefde voor het vak en de nieuwsgierigheid naar vernieuwing. Noem ons gerust vakidioten. Qua huidverzorgingsproducten gebruiken wij alleen erkende merken zoals Maria Galland, Epionce, Dr Baumann, Docteur Renaud, Reviderm, … Ondanks onze jarenlange ervaring en kennis, blijven wij de ontwikkelingen in de branche op de voet volgen, hierdoor kunnen wij jou vaak de nieuwste behandelingen en toepassingen bieden.

Daarom willen wij je uitnodigen om persoonlijk kennis te maken met Men & Women’s Care. Ervaar het zelf!
Maak nu jouw eerste afspraak en ontvang een leuk kennismakingscadeau!

BOEK ONLINE AFSPRAAK

Indien je met de auto komt, kun je direct voor de deur gratis parkeren.

Een korte impressie van ons schoonheidsinstituut

Volg jij Men & Women’s Care al op Instagram?

Zien we je daar?

Ben jij al fan op Facebook?