Behandeling Maria Galland SOIN LIFT’EXPERT

Behandeling Maria Galland Soin Lift Expert

Lifting behandeling met een innovatieve sculpting massage die de huid onmiddellijk voller en steviger maakt. Rimpels worden verminderd en gezichtscontouren meer gedefinieerd.

EEN 100% MANUELE LIFTENDE BEHANDELING DIE BEWEZEN EN DIRECT ZICHTBARE RESULTATEN BIEDT IN 75 MINUTEN. 96% ZICHTBAAR LIFTEND EFFECT*

Een 100% manuele massage
Vollere, stevigere huid, minder rimpels & gedefinieerde contouren
Aandacht voor de voornaamste probleemzones

Geef je huid de LIFT'EXPERT gezichtsbehandeling voor direct zichtbare resultaten.

Speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van de huid te voldoen, heeft Maria Galland Paris unieke behandelingen ontwikkeld, die performante professionele producten combineren met 100% manuele massagetechnieken.

Geniet van de unieke ervaring van een Maria Galland Paris behandeling in jouw instituut: ontspan onder de deskundige handen van je schoonheidsspecialiste en verbeter de schoonheid van je huid met een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling.

De prijs voor deze Behandeling 75  minuten vanaf € 107,50

afspraak maken Over ons

 

 

De LIFT'EXPERT BEHANDELING

Verstevigt en accentueert onmiddellijk de gezichtscontouren, vult rimpels op en strijkt ze glad, geeft het gezicht een meer gelift en gemodelleerd uiterlijk en onthult een zichtbaar jongere huid. Om er zeker van te zijn dat deze behandeling aan je behoeften voldoet, zal er een huiddiagnose worden uitgevoerd door je Maria Galland Paris schoonheidsspecialiste voordat de behandeling begint.

Na een welkomstritueel met massages en ademhalingsoefeningen, zal een ontspannende reiniging en een peeling je huid voorbereiden op de SOIN LIFT'EXPERT.

De 100% manuele lifting-massage, speciaal ontworpen voor SOIN LIFT'EXPERT, is een combinatie van diepe glijdende massage, anti-aging massage en intense knedingen, inclusief palpatie en rollen. Deze massage lift, verstevigt en maakt de huid onmiddellijk voller terwijl de celactiviteit wordt gestimuleerd.

Na de massage ontspan je een met liftend masker en terwijl het masker inwerkt voert je schoonheidsspecialiste een massage van het décolleté en de armen uit.

Een afsluitend ritueel zal worden uitgevoerd om het einde van dit absolute ontspanningsmoment te markeren.

DUUR 75 minuten

MARIA GALLAND ZORG VOOR INDIVIDUELE SCHOONHEID

In Parijs in de jaren zestig van de vorige eeuw draait alles om de “eeuwige jeugd” – en in het midden daarvan ligt de succesvolle balletdanseres Maria Galland met haar idee van het behoud van individuele schoonheid. Ze weet niet dat haar visie de basis is van een cosmetische innovatie die ook vandaag de dag nog steeds maatstaven zet in de schoonheidsverzorging! Niet in anti-aging, maar in “better-aging”. Ware schoonheid manifesteert zich vanuit onze innerlijke energie; het is dat bijzondere charisma dat we uitstralen. Ware schoonheid is tijdloos.

Het Maria Galland is synoniem voor unieke actieve complexen, exquise ingrediënten en luxe behandelingen. Het geheim schuilt in het innovatieve behandelconcept, ontwikkeld in samenwerking met een dermatoloog die wetenschap en geneeskunde combineert: het houdt rekening met de individuele behoeften van verschillende huidtypes en helpt om een zeer persoonlijke “schoonheid op maat” te creëren.

 

Behandeling Maria Galland SOIN LIFT’EXPERT

 

MARIA GALLAND PARIS SIGNATUUR BEHANDELINGEN BIJ MEN& WOMEN'S CARE 

Zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.
De behandelingen combineren gracieuze bewegingen, geïnspireerd op klassieke dans, met de «gouden handen» van bekwame Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten om de regeneratie van de huid op natuurlijke wijze te stimuleren door zachtjes voedingsstoffen toe te dienen. Met meer dan 200 verschillende Maria Galland verzorgingsproducten voor vrouwen en mannen voldoet het merk ruimschoots aan deze hoge standaard!
Ontdek nu de wereld van het merk Maria Galland online en koop de Maria Galland verzorging online! De producten van Maria Galland Paris voor thuisgebruik vullen de behandeling in het schoonheidsinstituut aan en geven de huid na verloop van tijd een stralend uiterlijk.

 MARIA GALLAND GESCHIEDENIS & BEAUTY FILOSOFIE

Het merk Maria Galland is gestart in 1962 door Madame Galland. Zij heeft een unieke en vooruitstrevende schoonheidsfilosofie gevolgd die zich niet alleen richt op individuele zichtbare huidproblemen, maar op de balans van het leven om schoonheid op lange termijn te behouden.

 IEDERE VROUW HEEFT HAAR EIGEN, UNIEKE SCHOONHEID.

Ware schoonheid manifesteert zich vanuit onze innerlijke energie; het is dat bijzondere charisma dat we uitstralen. Ware schoonheid is tijdloos.

 HET DRAAIT ALLEMAAL OM SAVOIR-FAIRE.

Het gaat er om steeds op zoek te gaan naar het beste. De combinatie van kostbare ingrediënten uit de natuur en het nieuwste, innovatief wetenschappelijk onderzoek werken in perfecte harmonie om de cellen te voeden.

HET GEHEIM IS INNERLIJKE ENERGIE.

Maria Galland Paris signatuur behandelingen zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.

DE HOLISTISCHE BENADERING STAAT CENTRAAL IN DE FILOSOFIE.

Maria Galland Paris gaat verder dan de zichtbare symptomen en onderzoekt alle onderliggende oorzaken van de huidconditie. Dit globale 360°-perspectief maakt het mogelijk om schoonheidsrituelen af te stemmen op de individuele behoeften van de huid.

DE MAGIE IS IN DE BEWEGING.

De behandelingen combineren gracieuze bewegingen, geïnspireerd op klassieke dans, met de gouden handen van bekwame Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten om de regeneratie van de huid op natuurlijke wijze te stimuleren door zachtjes voedingsstoffen toe te dienen.

De kracht van deskundige handen.

Bij Maria Galland Paris berusten onze schoonheidsrituelen volledig op de kracht van aanraking om authentieke momenten van ultieme ontspanning en ontlading te creëren, waardoor lichaam en ziel hun innerlijke energie van schoonheid kunnen onthullen.

BLIJF LANGER MOOI.

De producten van Maria Galland Paris voor thuisgebruik vullen de behandeling in het schoonheidsinstituut aan en geven de huid na verloop van tijd een stralend uiterlijk.