Behandeling Maria Galland MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE

Maria Galland Masque Mosaique Modelante

Wil jij er 90% jonger uitzien in 90 minuten tijd en ook nog verwend worden?
Boek dan de Mosaique behandeling met het modulatiemasker!

 • Anti-aging behandeling
 • Verstevigend, egaliserend en stimulerend
 • Zelf verwarmend masker

Hierbij behandel je de huid zone voor zone met verschillende serums en massagegrepen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van dit zelf verwarmend modulatiemasker. Het resultaat is spectaculair door het liftend effect en de huid die straalt

De prijs voor deze Behandeling . 90 minuten vanaf € 150,00

afspraak maken Over ons

Behandeling Maria Galland MÉTHODE MOSAÏQUE
Behandeling Maria Galland MÉTHODE MOSAÏQUE

 

.

1963

Maria Galland creëert de Méthode Mosaïque Modelante, een huidverzorgingsmethode die voor het eerst een gepersonaliseerde diagnose, preciese bewegingen en het aanbrengen van een ongeëvenaard zelfverwarmend masker combineert.

De Méthode Mosaïque Modelante biedt spectaculaire resultaten en wordt in korte tijd iconisch.

2023

Maria Galland Paris vernieuwt deze legendarische huidbehandeling, voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een beleving met respect voor hun huid, en zowel op korte als lange termijn zichtbare resultaten biedt.

 

Maria Galland Masque Mosaique Modelant

De nieuwe Methode Mosaïque Modelante:

Zelfverwarmend Masque Modelant met coconeffect - Nieuwe formule

 • 100% manueel protocol
 • Personalisering van actieve ingrediënten voor alle huidtypes en leeftijden
 • Zichtbare resultaten die blijvend en langdurig zijn

In het hart van de methode,

de nieuwe 3-MASQUE MODELANT

 • Slechts 6 ingrediënten,
 • zonder parfum en kleurstoffen
 • Een gecontroleerd, rustgevend, resultaat verhogend opwarmend effect
 • Een comfortabele cocon,
 • voor een unieke ervaring van ontspanning
  ICONISCH SINDS 1963,
 • HERBOREN IN 2023
 • Effleurage en vormgevende bewegingen bereiden de huid voor om de geselecteerde actieve ingrediënten van de behandelingen te ontvangen volgens de specifieke behoeften van elke huid.

Het Masque Modelant

Wordt aangebracht volgens een nauwkeurige, vakkundige choreografie van bewegingen. Het progressieve verwarmingseffect verhoogt de penetratie van de actieve ingrediënten. Uiteindelijk wordt het een stevige cocon, waardoor de huid de verzorgingsproducten kan opnemen voor een langdurig effect.

1 methode,

3 nieuwe belevingen

3 nieuwe unieke behandelbelevingen, afgestemd op jouw behoeften en wensen:

MARIA GALLAND ZORG VOOR INDIVIDUELE SCHOONHEID

In Parijs in de jaren zestig van de vorige eeuw draait alles om de “eeuwige jeugd” – en in het midden daarvan ligt de succesvolle balletdanseres Maria Galland met haar idee van het behoud van individuele schoonheid. Ze weet niet dat haar visie de basis is van een cosmetische innovatie die ook vandaag de dag nog steeds maatstaven zet in de schoonheidsverzorging! Niet in anti-aging, maar in “better-aging”. Ware schoonheid manifesteert zich vanuit onze innerlijke energie; het is dat bijzondere charisma dat we uitstralen. Ware schoonheid is tijdloos.

Het Maria Galland is synoniem voor unieke actieve complexen, exquise ingrediënten en luxe behandelingen. Het geheim schuilt in het innovatieve behandelconcept, ontwikkeld in samenwerking met een dermatoloog die wetenschap en geneeskunde combineert: het houdt rekening met de individuele behoeften van verschillende huidtypes en helpt om een zeer persoonlijke “schoonheid op maat” te creëren.

MARIA GALLAND PARIS SIGNATUUR BEHANDELINGEN BIJ MEN& WOMEN'S CARE 

Zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.
De behandelingen combineren gracieuze bewegingen, geïnspireerd op klassieke dans, met de «gouden handen» van bekwame Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten om de regeneratie van de huid op natuurlijke wijze te stimuleren door zachtjes voedingsstoffen toe te dienen. Met meer dan 200 verschillende Maria Galland verzorgingsproducten voor vrouwen en mannen voldoet het merk ruimschoots aan deze hoge standaard!
Ontdek nu de wereld van het merk Maria Galland online en koop de Maria Galland verzorging online! De producten van Maria Galland Paris voor thuisgebruik vullen de behandeling in het schoonheidsinstituut aan en geven de huid na verloop van tijd een stralend uiterlijk.

 MARIA GALLAND GESCHIEDENIS & BEAUTY FILOSOFIE

Het merk Maria Galland is gestart in 1962 door Madame Galland. Zij heeft een unieke en vooruitstrevende schoonheidsfilosofie gevolgd die zich niet alleen richt op individuele zichtbare huidproblemen, maar op de balans van het leven om schoonheid op lange termijn te behouden.

 IEDERE VROUW HEEFT HAAR EIGEN, UNIEKE SCHOONHEID.

Ware schoonheid manifesteert zich vanuit onze innerlijke energie; het is dat bijzondere charisma dat we uitstralen. Ware schoonheid is tijdloos.

 HET DRAAIT ALLEMAAL OM SAVOIR-FAIRE.

Het gaat er om steeds op zoek te gaan naar het beste. De combinatie van kostbare ingrediënten uit de natuur en het nieuwste, innovatief wetenschappelijk onderzoek werken in perfecte harmonie om de cellen te voeden.

HET GEHEIM IS INNERLIJKE ENERGIE.

Maria Galland Paris signatuur behandelingen zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.

DE HOLISTISCHE BENADERING STAAT CENTRAAL IN DE FILOSOFIE.

Maria Galland Paris gaat verder dan de zichtbare symptomen en onderzoekt alle onderliggende oorzaken van de huidconditie. Dit globale 360°-perspectief maakt het mogelijk om schoonheidsrituelen af te stemmen op de individuele behoeften van de huid.

DE MAGIE IS IN DE BEWEGING.

De behandelingen combineren gracieuze bewegingen, geïnspireerd op klassieke dans, met de gouden handen van bekwame Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten om de regeneratie van de huid op natuurlijke wijze te stimuleren door zachtjes voedingsstoffen toe te dienen.

De kracht van deskundige handen.

Bij Maria Galland Paris berusten onze schoonheidsrituelen volledig op de kracht van aanraking om authentieke momenten van ultieme ontspanning en ontlading te creëren, waardoor lichaam en ziel hun innerlijke energie van schoonheid kunnen onthullen.

BLIJF LANGER MOOI.

De producten van Maria Galland Paris voor thuisgebruik vullen de behandeling in het schoonheidsinstituut aan en geven de huid na verloop van tijd een stralend uiterlijk.