Spray-tan Muriel Snijders

Spraytan voor een mooie egale kleur bruin

Snel en verantwoord een prachtige bruine kleur

Met een mooie bruine kleur voelen we ons lekkerder, zelfverzekerder. Ga je lekker alvast een beetje bruin op vakantie of komt er een bijzondere dag dat je er op je allerbest uit wilt zien? Een verjaardag, bruiloft, gala, foto-shoot of iets anders leuks!

Spray-tanning is de meest effectieve en veilige bruin-zonder-zon behandeling. Het grote voordeel is dat de huid direct en overal een gezonde, bruine look krijgt. Het is het ideale alternatief voor de zonnebank.

afspraak maken Bekijk arrangementen

Hoe werkt Spray-tan?

Met een speciale spray-tan machine brengen we een tan vloeistof verneveld op de huid aan. Het resultaat is een egaal zonnige bruine kleur die bij je past. De kleur van de spray-tan zal nog intenser worden als de uren verstrijken. Na 8 uur bereikt de kleur het maximale effect. De kleur blijft 5-7 dagen op je huid zitten. Het is een natuurproduct gemaakt van suikerriet.

Prijslijst

Éénmalig v.a. € 42,50
Kuur van 3 V.A. € 99,50

De voordelen van een spray-tan

Vaarwel zonnebanken! Tegenwoordig zijn er betere en vooral véél gezondere manieren om snel mooi bruin te worden: spray-tan. Alle voordelen op een rijtje:

  •  Direct resultaat
  •  In 20 minuten een natuurlijk bruine huid voor hem en haar
  •  Geen schadelijke effecten van UV straling (zon & zonnebank)
  • Lichaam wordt egaal bruin gesprayd door een gecertificeerde spray-tan specialist
  •  Verschillende bruin gradaties mogelijk

Maak direct een afspraak

Wat zeggen onze klanten?

A. van Haren Lichaamsmassage

Na een originele actie kwam ik 10 jaar geleden voor het eerst bij Men & Women terecht. Sindsdien trakteer ik mezelf zo nu en dan op een behandeling. Onder kundige leiding van Sylvia Claes heb ik het bedrijf zien groeien tot het prachtige en innovatieve wellness en beauty centrum wat het nu is. Voor mij persoonlijk maken de ontspannende massages echt het onderscheid zodat je zowel innerlijk als uiterlijk verzorgd naar huis gaat!