Pedicure / voeten Muriel Snijders

Een pedicure behandeling is een weldaad voor je voeten

Een pedicure behandeling zorgt ervoor dat jouw voeten weer gezien mogen worden. Je kunt kiezen voor een korte ‘touch up’ maar ook voor een uitgebreide behandeling. We stemmen de behandeling af op jouw wensen, op basis van de conditie van jouw voeten en nagels. Ook mannen vinden dit een heerlijke behandeling en het is dan ook een unieke cadeautip.

afspraak maken Over ons

Kalknagels, schimmelnagels, Mycosenagels zijn allemaal benamingen voor een dikke, brokkelige, wit/geel tot zwart verkleurde nagel die moeilijk groeit. Het gaat om een schimmel die zich in één van de lagen van de nagel nestelt. Meestal gebeurt dit op een nagel die een beschadiging heeft opgelopen door stoten maar ook door het schuren in de schoenen. De grote teen en de kleine teen zijn daardoor het meest voorkomend. Vanuit een klein hoekje begint het meestal te groeien en door het gebruik van onder andere nagellak worden ook de andere nagels aangetast. Schimmelnagels zijn namelijk zéér besmettelijk!

Behandeling van Mycosenagel:
Met onze laserbehandeling verwarmen wij de nagelplaat, nagelriem en nagelwortel tot ongeveer 45 graden Celsius.
De schimmel in de nagelplaat wordt zo vernietigd. Deze behandeling voelt warm aan, voelt het voor jou te heet stoppen wij tijdelijk en gaan na een korte tijd weer verder met de behandeling. Het behandeladvies is om het 3 tot 4 keer te herhalen met 3 tot 4 weken ertussen. Na de behandeling zie je niet direct resultaat, maar bij het groeien van de 'nieuwe' nagel zie je dat deze gezond uitgroeit. De groei van een volledige nagel (van een grote teen) duurt ongeveer 12 maanden. De behandeling met laser neemt niet veel tijd in beslag, een behandeling van 10 teennagels duurt max. 30 min. Bij 1 besmette nagel moeten alle nagels worden behandeld van deze voet, i.v.m. de besmettelijkheid. Vooraf aan de laserbehandeling is het belangrijk om de besmette nagel zo dun mogelijk te laten frezen door een pedicure. Dit is ook mogelijk bij ons, wij hebben een medische pedicure in dienst.

Prijs 1 mycose / kalk nagel € 30,00
Prijs 1 voet (5 nagels) € 150,00
prijs 2 voeten (10 nagels) € 250,00

Het is belangrijk om thuis het protocol te volgen die je van ons krijgt over de hygiëne.

Je voeten worden weer zijdezacht en heerlijk gemasseerd

Basic pedicure

We beginnen iedere behandeling met het ontsmetten van de voeten met alcohol en knippen de nagels netjes bij, eventuele kalknagels en/of ingegroeide nagels behandelen wij natuurlijk ook, we verwijderen de velletjes, eelt en eeltpitten/eksterogen. Ter afsluiting smeren we je voeten in met een heerlijke voetcrème bij de behandeling van 30 minuten. Heb je meer te doen aan je voeten of wil je een langere massage verleng dan de tijd met je boeking.

Pedicure de luxe wellness

We ontsmetten de voeten met alcohol en knippen de nagels netjes bij, we behandelen eventuele kalknagels en/of ingegroeide nagels en we polijsten de nagels zodat ze weer mooi wit eruit zien, we verwijderen de velletjes, de eelt en eeltpitten/eksterogen. We geven je voeten een lekkere voetpeeling waardoor ze weer heerlijk zacht zullen aanvoelen. Daarna krijg je een heerlijke voetmassage met etherische oliën en ter afsluiting kun je er extra voor kiezen om de nagels te laten lakken.

Prijslijst

Likdoorn verwijderen 15 minuten € 26,50
Pedicure Basic 30 minuten € 49,75
Pedicure 45 minuten € 59,50
Pedicure de luxe Wellness 60 minuten € 75,00

Maak direct een afspraak