Pedicure / voeten Muriel Snijders

Een pedicure behandeling is een weldaad voor je voeten

Een pedicure behandeling zorgt ervoor dat jouw voeten weer gezien mogen worden. Je kunt kiezen voor een korte ‘touch up’ maar ook voor een uitgebreide behandeling. We stemmen de behandeling af op jouw wensen, op basis van de conditie van jouw voeten en nagels. Ook mannen vinden dit een heerlijke behandeling en het is dan ook een unieke cadeautip.

afspraak maken Over ons

Je voeten worden weer zijdezacht en heerlijk gemasseerd

Basic pedicure

We beginnen iedere behandeling met het ontsmetten van de voeten met alcohol en knippen de nagels netjes bij, eventuele kalknagels en/of ingegroeide nagels behandelen wij natuurlijk ook, we verwijderen de velletjes, eelt en eeltpitten/eksterogen. Ter afsluiting smeren we je voeten in met een heerlijke voetcrème bij de behandeling van 30 minuten. Heb je meer te doen aan je voeten of wil je een langere massage verleng dan de tijd met je boeking.

Pedicure de luxe wellness

We ontsmetten de voeten met alcohol en knippen de nagels netjes bij, we behandelen eventuele kalknagels en/of ingegroeide nagels en we polijsten de nagels zodat ze weer mooi wit eruit zien, we verwijderen de velletjes, de eelt en eeltpitten/eksterogen. We geven je voeten een lekkere voetpeeling waardoor ze weer heerlijk zacht zullen aanvoelen. Daarna krijg je een heerlijke voetmassage met etherische oliën en ter afsluiting kun je er extra voor kiezen om de nagels te laten lakken.

Prijslijst

Likdoorn verwijderen 15 minuten € 26,50
Pedicure Basic 30 minuten € 47,50
Pedicure 45 minuten € 55,00
Pedicure de luxe Wellness 60 minuten € 75,00

Maak direct een afspraak