Lichaamspeeling / pakking Muriel Snijders

Lichaamspakking

Een pakking / peeling is een weldaad voor lichaam en geest.

Peeling

Regelmatig je lichaam peelen helpt je huid gezond en stralend te zijn. Je huid is 24 uur per dag 7 dagen in de week hard aan het werk om nieuwe huidcellen te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren. Om dit proces te helpen is regelmatig een peeling doen geen overbodige luxe. Met een bodyscrub ontdoen we de huid van dode en loszittende huidcellen. Daarbij wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd; hierdoor verbeteren alle huidfuncties. De huid voelt weer superzacht aan.

Pakking

Lichaamspakkingen werden al eeuwen geleden uitgevoerd. Oude grottekeningen laten zien hoe mensen met kruiden werden bedekt als gezondheids- en schoonheidsritueel. Sinds een aantal jaren zijn de lichaamspakkingen opnieuw in opkomst en in een modern wellness-jasje gestoken. De lichaamspakkingen zijn ter ontspanning of om een bepaald probleem aan te pakken. Hierbij moet je denken aan gewrichtsklachten, spierpijn en huidproblemen. Elke pakking heeft een eigen werking. Samen bepalen wij welke pakking het meest voor jou geschikt is.

afspraak maken Over ons

Voordelen van een lichaamspakking of peeling

  •  Betere doorbloeding
  •  Zijdezachte huid
  •  Stralende huid
  •  Algehele ontspanning

Nu voor € 55,00 per behandeling.

Lichaamspakking of peeling

Maak direct een afspraak

Wat zeggen onze klanten?

A. van Haren Lichaamsmassage

Na een originele actie kwam ik 10 jaar geleden voor het eerst bij Men & Women terecht. Sindsdien trakteer ik mezelf zo nu en dan op een behandeling. Onder kundige leiding van Sylvia Claes heb ik het bedrijf zien groeien tot het prachtige en innovatieve wellness en beauty centrum wat het nu is. Voor mij persoonlijk maken de ontspannende massages echt het onderscheid zodat je zowel innerlijk als uiterlijk verzorgd naar huis gaat!