Lichaamsmassage Muriel Snijders

Lichaamsmassage

Een ontspanningsmassage voor het hele lichaam

Het is vooral prettig als je jezelf wel eens “leeg” of flink vermoeid voelt na een drukke werkweek. Maar ook als je je verder goed, gezond en prettig voelt kan een ontspannende massage heerlijk zijn. Kortom de ontspannende lichaamsmassage is zo goed als geschikt voor iedereen.

Bij een massage komt vaak alleen de rug en nek aan de beurt. We stemmen de massage af op de cliënt en maken gebruik van diverse technieken. Je kunt kiezen tussen activerend of rustgevend. Verkrampte spieren ontspannen, vermoeidheid neemt af en er treedt een algeheel gevoel van ontspanning en welbehagen op.

afspraak maken Over ons

De voordelen van een lichaamsmassage

  •  Heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking
  •  Verlicht spanningen
  •  Vergroot het gevoel van welzijn
  •  Stressvermindering
  •  Betere doorbloeding
  •  Ontspanning van stijve spieren

Prijslijst

30 minuten V.A. € 42,50
45 minuten V.A. € 60,00

Maak direct een afspraak

Wat zeggen onze klanten?

A. van Haren Lichaamsmassage

Na een originele actie kwam ik 10 jaar geleden voor het eerst bij Men & Women terecht. Sindsdien trakteer ik mezelf zo nu en dan op een behandeling. Onder kundige leiding van Sylvia Claes heb ik het bedrijf zien groeien tot het prachtige en innovatieve wellness en beauty centrum wat het nu is. Voor mij persoonlijk maken de ontspannende massages echt het onderscheid zodat je zowel innerlijk als uiterlijk verzorgd naar huis gaat!