IPL Ellipse Permanent ontharen Muriel Snijders

Permanente ontharing met IPL

Wat is IPL ontharen met Ellipse?

Ons IPL systeem komt uit Denemarken en is uitgevoerd met een unieke huid beschermende technologie waarmee je op eenvoudige en veilige wijze zeer effectieve kunt IPL-ontharen.

IPL ontharen betekent Intense Pulsed Light. Het is een manier om, door middel van lichtflitsen, duurzaam van ongewenste haargroei af te komen. De IPL ontharingsmethode maakt gebruik van IPL energie om de haarzakjes te verhitten en te beschadigen zodat hier geen nieuwe haren meer uit kunnen groeien. De Ellipse maakt gebruik van bewezen IPL-technologie. Er zijn ongeveer 8 t/m 10 behandelingen nodig. Heb je nog vragen boek dan vrijblijvend een intake gesprek, en wij beantwoorden graag je al vragen persoonlijk.

afspraak maken Over ons

Hoe verloopt een IPL-behandeling

Het zichtbare licht van de flashlamp wordt doorgegeven, via een glazen prisma, naar het behaarde lichaamsgedeelte. Haren bevatten pigment (melanine) die het licht absorberen en omzetten in warmte. Deze warmte wordt afgegeven, naar de haarfollikel. Deze wordt vernietigd op 70 °C in 0,0001 seconde en is niet meer in staat een nieuwe haar te produceren.

Om zeker te zijn van een optimale lichttransmissie in de haar, maken we
gebruik van een dun laagje gel, wat we van te voren opbrengen op het te
behandelen gebied.

Duurzaam ontharen

Maak direct een afspraak

Permanent ontharen

Kosten van een IPL-behandeling

bikinilijn 20 minuten € 172,00
oksels 15 minuten € 100,00
Gezicht vanaf € 71,50

VEELGESTELDE VRAGEN

Afhankelijk van het type IPL flitslamp dat ingezet wordt zijn er meer of minder behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. LET OP: Ontharen van grijze, blonde en rode haren is niet of bijna niet mogelijk met IPL. Dit komt omdat er onvoldoende pigment in deze haartypen aanwezig is. Bruin en zwart haar reageert het beste op ontharen met IPL omdat deze haarkleuren veel pigment bevatten.
Om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken mag je zes weken vóór de behandeling, de behandelde plek niet blootstellen aan zon. De beste periode voor IPL ontharen is in de winter als de huid niet gebruind is door de zon.
Om bij mensen met een lichte huid de kans van slagen zo groot mogelijk te maken mag je zes weken na de behandeling de behandelde plek niet blootstellen aan zon.

Maak direct een afspraak

Wat zeggen onze klanten?