Hars behandeling Muriel Snijders

Harsen benen, bikinilijn en gezicht

Harsen is een effectieve en snelle ontharingsmethode voor het gehele lichaam!

Een vorm van tijdelijk ontharen is harsen. Deze vorm van ontharen is bijna voor iedereen geschikt. We verwijderen je haar bij het door jouw gekozen gebied. We doen dit met warme hars. Dit geeft een langdurig effect, dus een aangename zachte huid voor langere tijd. De haren zullen niet dikker terugkomen zoals met het scheren. Depiléve hars met en zonder strips of met filmwax voor de meest gevoelige huid.

Wil jij af van rode bultjes, droge / jeukende huid en elke week ontharen?
Laat je waxen met Depiléve stripwax voor een smooth waxresultaat. Heb je snel last van huidirritatie, dan hebben wij de oplossing door filmwax. De wax hecht zich alleen aan de haartjes en niet aan je huid, dit zorgt voor een zo pijnvrij mogelijke ervaring.

Beauty Award 2019 voor Delipive Cerazyme® onthaarbehandeling, het combineren van anti-aging serums met de Cerazyme DNA Mask Wax. Deze combinatie is in staat om een hoge concentratie werkzame bestanddelen uit zalm eitjes + Q10 enzymen en Natural Moisterizer Factor (NMF) in de diepste lagen van de opperhuid te brengen.

De harsbehandeling is qua pijn te vergelijken met een pleister die je eraf haalt. Niet fijn, maar wel goed te doen.

afspraak maken Over ons

Voordelen van een harsbehandling

  •  Langdurig een gladde huid
  •  Je voelt jezelf zekerder.
  • Bij scheren komen de haren dikker,stugger en sneller terug. De haartjes groeien in razend tempo weer terug, waardoor je binnen een dag weer opnieuw kan beginnen. Doordat bij waxen de gehele haar inclusief wortel verwijderd, blijven de haartjes veel langer weg (+- 2 tot 3 weken!) en komen ze ook nog eens veel zachter terug.

Prijslijst

Bovenlip V.A. € 22,50
Bovenlip en kin V.A. € 26,00
Gelaat (lip, kin en wangen) V.A. € 38,50
Bikinilijn en oksels V.A. € 39,50
Onderbenen en bikinilijn V.A. € 46,50
Volledige benen inclusief bikinilijn (30 minuten) V.A. € 54,00
Volledige rug V.A. € 49,50

Maak direct een afspraak