Fisiosphere: BODYSHAPE + CELLULITE Muriel Snijders

Fisiosphere: Cellulitis behandeling

Zeg voorgoed vaarwel tegen cellulitis!

Fisiosphere is de meest revolutionaire ontwikkeling op het gebied van bodyshape en cellulitis behandelen door middel van endermologie en electromagnetisch. Deze is gecombineerd met magneetveld therapie!

De Fisiosphere zorgt niet alleen voor een strakkere, egalere huid van bijvoorbeeld buik, benen of armen, maar maakt de cellen ook gezonder d.m.v. een elektromagnetisch veld. Door deze combinatie zijn er minder behandelingen nodig, met nog meer resultaat dan alleen endermologie! Je kunt hiermee ook lymfedrainage behandelingen doen. Medisch uitgebreid getest en onderbouwd!

afspraak maken Over ons

gebruik tijdens de kuur ook onze

Pascaud Skin-XDR 40 Tabletten Nutriceuticals, Stimuleert de stofwisseling van vetten, Ideale kuur tegen cellulitis

Pascaud Skin XDR zijn voedingssupplementen die de ideale kuur tegen cellulitis vormen. De formule met veel kruideningrediënten stimuleert onder andere de bloedsomloop en het metabolisme van vetten. Ook beschermt het tegen (huid)veroudering en oxidatieve stress en vermindert het vetophopingen. klik hier voor meer info.

En u zult een  heel mooi resultaat zien.

Fisiosphere: De sfeer van schoonheid

Dankzij het exclusieve D.E.S. Technology systeem, is de Fisiosphere de meest geavanceerde technologie op het gebied van esthetische bestrijding van de volgende imperfecties:

  •  Cellulite (Sinaasappelhuid)
  •  Gelokaliseerde vetophopingen
  •  Slappe huid
  •  Rimpels
  •  Verouderend weefsel

Speciale introductieaanbieding:

Eerste kuur van 10 behandelingen nu €795,-
de tweede kuur van 10 behandelingen €695,-
en de derde kuur van 10 behandelingen €625,-

Een kuur vanaf 30 behandelingen nu voor € 70,50 per behandeling.

Maak direct een afspraak

innovatieve synergie tussen de mechanische en de op energie gebaseerde technologie

Hoe werkt de fisiosphere?

Fisiosphere is een innovatieve synergie tussen twee technologieën;

  1. De mechanische technologie (tweezijdig gemotoriseerde huidrollers)
  2. De op energie gebaseerde technologie (gepulseerde magnetische velden)

De mechanische technologie geeft een endomassage aan het weefsel. Dit is een diepe en constante massage waarbij het weefsel een “training” ondergaat met als resultaat: reactivering van de microcirculatie en de heropening van het lymfestelsel.

De gepulseerde magnetische velden hebben een aanzienlijk verhogende werking op de activiteit van de fibroblasten, hetgeen leidt tot een aanspannende en verstevigende effect op de weefsels. Er is ook een toename in de uitwisseling van zuurstof tussen de weefsels en toxines worden afgevoerd en geëlimineerd tegelijkertijd. Dit heeft een ontgiftende en drainerende werking op het weefsel.

Endomassage, in combinatie met gepulseerde magnetische velden, geeft een zichtbare vermindering van imperfecties veroorzaakt door cellulitis en heeft een verbeterende werking op de huid toon en elasticiteit. Wanneer de behandeling op het gezicht wordt uitgevoerd, leidt dit tot vermindering van rimpels en heeft een aanspannend en verstevigend effect, waardoor de huid een stralende en stevige uitstraling krijgt.

Veelgestelde vragen

Nee de behandeling hoeft niet pijnlijk te zijn, je kunt de zuigkracht en kneden van het onderliggende weefsel per persoon en per behandeling instellen. Mocht je nieuwsgierig zijn kun je altijd een gratis intakebehandeling afspreken.
Nee helaas werkt deze behandeling alleen goed in kuurverband. En in combinatie met onze Pascaud Skin-XDR 40 Tabletten Nutriceuticals, Stimuleert de stofwisseling van vetten, Is dit de ideale kuur tegen cellulitis

Maak direct een afspraak

Wat zeggen onze klanten?