Cryo behandeling: Pijnloos vet verwijderen zonder operatie! Muriel Snijders
Cryo Behandeling buik bij Men & Women's Care in Nijmegen

Wat is een cryo behandeling?

Cryo behandeling is de nieuwste methode om pijnloos en zonder operatie plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen.

Simpel gezegd: moeiteloze figuurcorrectie door onderkoeling met pads. Op plekken waar sport en dieet niet helpen, helpt deze cryo behandeling juist wel!

Men & Women's Care werkt met de allergrootste pads (XL) verkrijgbaar op de Nederlandse markt, waardoor een zeer groot oppervlak ineens behandeld kan worden.

 

afspraak maken Over ons

Cryo 4 specialist

Men & Women’s Care is gespecialiseerd in de cryo behandeling en wij hebben hiervoor het keurmerk ontvangen. Wij zijn aangesloten bij het collectief van cryo specialisten.

Cryo behandeling, hoe werkt het?

Vetverwijdering gebeurt door middel van het bevriezen van vetcellen. We baseren de werking op het natuurlijke proces van vetverbranding door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag, waardoor vet definitief verdwijnt. De vetcellen worden door plaatselijk aangebrachte pads gedurende 35 tot 60 minuten afgekoeld, zonder dat omringend weefsel beschadigd wordt. Eén XL pad bedekt de buik, maag en flanken! Het koelelement aan de binnenzijde van de pad maakt direct contact met de huid, er is dus geen isolatielaag zoals stof of een contactgel. Bij dit geleidelijk proces worden de vetcellen beetje bij beetje afgebroken en door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd via de lever en de nieren.

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. Love handles, vet op de armen, dijen, buik en heupen kunnen nu veilig en pijnloos verminderd worden door het vet te onderkoelen.

Men & Women’s Care biedt de nieuwste techniek op het gebied van Cryo behandelingen: CRYO4

Met de CRYO4 kunnen tot maar liefst vier zones in slechts 60 minuten behandeld worden, door middel van twee grote pads (XL) en twee kleine pads (S). De behandeltijd varieert van 35 tot 60 minuten, afhankelijk van welke zone je behandelt. Deze pijnloze behandelmethode heeft geen hersteltijd nodig.

Naast dat dit systeem één van de veiligste verkrijgbare systemen is, bieden de pads het grootste behandeloppervlak dat op de markt verkrijgbaar is!

Hét alternatief voor liposuctie

Boek nu een proefbehandeling met 1 XL-pad voor slechts € 69,-

Cryo behandeling, is het voor iedereen?

Cryo 4 is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Voor iedereen die plaatselijke vetophopingen wil reduceren en contourverbetering wenst.

Ideaal voor behandeling van bv. buik, billen, benen en zelfs onderkin. Wij bieden de mogelijkheid om twee personen tegelijk te behandelen, doordat er meerdere aansluitingen aanwezig zijn op de CRYO4.

Hoe werkt een crybehandeling met de CRYO4?
Cryo behandeling buik voor

Cryo behandeling buik voor

Cryo behandeling buik resultaat

Cryo behandeling buik resultaat

JANNIE VISSERS
Problemen met het buikvet

Ik ga 4 x keer in de week sporten, fitnes en aqua gym, maar het buikvet kreeg ik niet weg gesport.

Ook de leeftijd zal wel mee spelen, ik ben 60 jaar.

Na informatie te hebben opgevraagd bij Men & Women's Care, ben ik gestart met Cryotherapie na 4 behandelingen was het buik vet aanzienlijk minder. (Zie foto's van aanvang en einde cryo behandeling) Aanzienlijk minder buikvet, ik ben zéér tevreden met het eindresultaat!

Hoeveel Cryo behandelingen zijn er nodig voor het beste resultaat?

Er zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig met de CRYO4 waarna vet in de behandelde zone definitief is verwijderd. Na iedere behandeling zit een tussenpose van minimaal 4 tot 6 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele weken optimaal zichtbaar. Behandelingen met de CRYO4 in combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding geven het beste resultaat. Om resultaat te behouden is een gezonde levensstijl aan te raden.

Aanbieding "Afslanken met cryo" behandeling

Pijnloos vet verwijderen zonder operatie

Onze deal: jij gaat een uurtje liggen (even lekker ontspannen met een boekje) en wij behandelen ondertussen jouw probleemzones. De ideale en pijnloze behandeling om overtollig vetweefsel af te breken op o.a. billen, benen en buik. In een kuur van 3 behandelingen kun je een resultaat bereiken van 1 tot en met 3 kledingmaten verschil. Dé oplossing om heel eenvoudig en betaalbaar af te slanken!

 

KUUR:
  3 behandelingen 1 XL pad € 299,- (i.p.v. € 417,-)
  3 behandelingen 2 XL pad € 399,- (i.p.v. € 567,-)
  3 behandelingen 1 XL pad + 2 S pad € 399,- (i.p.v. € 567,-)
  3 Duo behandelingen p.p. 1 XL pad € 249,- (i.p.v. € 417,-)
PROEFBEHANDELING:
  1 proefbehandeling 1 XL pad €  69,-
  1 proefbehandeling 2 XL pad €  99,-

 

Gebruik voor  een Sneller en beter resultaat  onze

PASCAUD SLIMMING NUTRICEUTICALS

Pascaud Slimming 60 Capsules zijn voedingssupplementen die zorgen voor een slanker figuur. De capsules helpen je om de overtollige kilo’s kwijt te raken, doordat ze op een natuurlijke manier de vetverbranding stimuleren en is een natuurlijke eetlustremmer.. Vetstoffen worden afgevoerd en vetophopingen worden verminderd. klik hier voor meer info

Voordelen van de CRYO4

  • 4 zones in slechts 1 uur
  • Zéér groot behandeloppervlak
  • DUO behandeling mogelijk tegen gereduceerd tarief
  • Temperatuur -5°C tot +0°C
  • Geen herstelperiode
  • Geen bijwerkingen
  • Veilig en effectief afslanken
  • Non-invasief
  • Pijnloos
  • Effectief op plekken waar sport en dieet niet werken

Cryo behandeling review door Ingrid

Recensies cryo behandeling bij Men & Women’s Care in Nijmegen:

Veelgestelde Vragen Cryo 4

Cryo is ontwikkeld om de contouren van je lichaam te verbeteren. De behandeling is niet geschikt voor gewichtsverlies of om obesitas te behandelen, maar voor het verwijderen van plaatselijke vetophopingen die niet weggaan met een dieet, sport of extra beweging.
Om het gewenste resultaat te behalen zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig. Dit hangt natuurlijk af van de dikte van de laag met vetcellen en jouw levensstijl. Eén behandeling neemt ongeveer één uur in beslag.
De fragmenten van de vetcellen zullen door het lichaam worden opgenomen en op natuurlijke wijze worden afgevoerd.
Er is wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Dermatologen uit de VS ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Vetcellen gaan kristalliseren bij 5 graden Celsius en verdwijnen definitief. Het lichaam breekt de gekoelde vetcellen af tot kleine deeltjes. Beetje bij beetje ruimen de macrofagen (witte bloedcellen) de restjes op, waarnaar ze via het lymfesysteem en de lever afgevoerd worden. Dit geleidelijke opruimproces duurt 8 tot 12 weken. Je lichaam heeft hier geen last van. De Cryo 4 methode heeft een Medisch klasse 2 markering gekregen. Deze markering ontvang je alleen wanneer de behandeling veilig én effectief is.
Nee, liposuctie is een methode om veel vet ineens operatief te verwijderen. De Cryo methode is om plaatselijke vetophopingen te verwijderen zonder risico’s en lange herstelperiode van een operatieve behandeling, zoals liposuctie of een buikwandcorrectie.
De Cryo 4 behandeling maakt zijn belofte waar, de definitieve verwijdering van vet zonder operatie of herstelperiode.
Het is geheel pijnloos, het voelt wel koud aan. Tijdens de behandeling van 60 minuten kun je relaxed wat lezen. Normale activiteiten kunnen direct na de behandeling worden hervat. Er zijn geen nadelige gevolgen na de behandeling. Des te langer het lichaam de koelte vast kan houden, des te effectiever de behandeling. Douchen of sauna na de behandeling is dan ook af te raden.
Het behandeloppervlak van de CRYO4 is enorm groot ten opzichte van andere apparaten. De XL pads bieden het grootste behandeloppervlak dat op de markt verkrijgbaar is. Eén XL pad bedekt de buik, maag en flanken. Maximaal kunnen er 2 grote zones in één behandeling worden gedaan.
Nee, je kunt niet terugzien waar de pads op de huid hebben gezeten. Het lichaam verdeelt de resterende vetcellen mooi gelijkmatig over de zone.
De behandeling kan gewoon worden uitgevoerd in het gebied van de tatoeage. De tatoeage blijft volledig intact.
Cryo 4 is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. De ideale kandidaat is een cliënt die reeds dicht bij het ideale gewicht zit maar enkel nog last heeft van lokale vetophopingen, zoals bijvoorbeeld bij de bovenarmen, buik, flanken, dijen, rug, bh-uitstulpingen, “love handles” en heupen. De behandeling is bedoeld voor reductie van lokale vetophopingen en contourverbetering. Het is geen oplossing voor gewichtsverlies. Bij overgewicht adviseren wij eerst het vetpercentage te verlagen door training en het volgen van een gezond dieet. De behandeling kan daarentegen niet worden toegepast wanneer het behandelgebied te weinig vet bevat.
Afslanken met cryo in Nijmegen

Hét alternatief voor liposuctie

Boek nu een proefbehandeling met 1 XL-pad voor slechts € 69,-