Wimpers en wenkbrauwen verven Muriel Snijders

Wimpers en wenkbrauwen verven Nijmegen

Wimpers en/of wenkbrauwen verven voor een sprekende mooie uitstraling

Waarom verven? Helaas is niet iedereen gezegend met lange, donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Door wimpers te verven en de wenkbrauwen krijg je een meer intense oogopslag. Een echte blikvanger!

afspraak maken Online huidtest

De voordelen van wenkbrauwen en wimpers verven

De ogen zijn het belangrijkste onderdeel in het gezicht en bepalen voor een groot deel jouw uitstraling. Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen zorgt voor meer nadruk en expressie. Voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want je hoeft niet meer iedere dag mascara te gebruiken.

  •  Door de wimpers te verven lijken ze langer
  •  Door de wenkbrauwen te verven lijkt de wenkbrauw voller
  •  Intensere uitdrukking
  •  Stralende ogen

Het is het mooist als de wenkbrauwen na het verven worden gemodelleerd. Daarom wordt het vaak gecombineerd met epileren tijdens de behandeling.

Wimpers verven 15 minuten V.A. € 16,50

We verven je wimpers waardoor deze ruim 4 weken mooi donker blijven. De vanaf prijzen zijn afhankelijk van de combinaties van behandelingen.

Wenkbrauwen verven 15 minuten V.A. € 14,50

We verven je wenkbrauwen in de kleur die het beste bij je past. Deze prijzen zijn in combinatie met een behandeling.

Wimpers en wenkbrauwen verven 20 minuten V.A. € 26,50

We verven de wimpers en wenkbrauwen. Deze prijzen zijn in combinatie met een behandeling.

Wimpers krullen 30 minuten V.A. € 46,50

Wimperpermanent geeft je ogen diepte, haartjes die recht vooruit steken gaan als een waaiertje om je oog liggen waardoor het lijkt dat je meer en volle wimpers hebt, waardoor je met het aanbrengen van slechts een klein beetje mascara een fantastisch resultaat krijgt. Het resultaat van de krul blijft gemiddeld 8 weken zichtbaar. Deze prijzen zijn in combinatie met een behandeling.

Wenkbrauwen epileren V.A. € 17,00

Wenkbrauwen worden weer mooi in model gebracht door middel van hars en daarna met de pincet. Deze prijzen zijn in combinatie met een behandeling.

Maak direct een afspraak

Wat zeggen onze klanten?