Skin rejuvenation Ellipse Muriel Snijders

Skin rejuvenation (anti-age) behandeling

Ga de tekenen van huidveroudering tegen

Bij iedereen zal in de loop der tijd de huid van het gezicht en de hals verouderen, wat zich uit in kleine rimpels of lijntjes door het verlies van de elasticiteit van de huid. Wordt er niets aan gedaan dan worden de rimpels geleidelijk aan dieper en verslapt de huid verder.

Na een succesvolle skin rejuvenation behandeling van het gezicht en de hals heb je een verjongde huid met een veel jeugdiger uitstraling, waardoor jij je veel zekerder voelt.

afspraak maken Over ons

Hoe werkt een skin rejuvenation behandeling?

Oppervlakterimpels en couperose verminderen, pigmentvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon, poriën worden kleiner en fijne lijntjes verdwijnen.

Na het vijfentwintigste levensjaar treedt een vertraging van de celdeling op, waardoor het vocht- en vetgehalte van de huid minder wordt. Collageen en elastine halveert, het gevolg hiervan is een merkbare en zichtbare achteruitgang van de huid, dat zich bij enkele uit in couperose (gesprongen bloedvaatjes). Door Skin Rejuvenation (lichtpulsen) kunnen we tekenen van huidveroudering tegengegaan door aanmaak van natuurlijk collageen en elastine.

Maak direct een afspraak

Voordelen van een skin rejuvenation behandeling

  •  Oppervlakterimpels en couperose verminderen.
  •  Pigmentvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  •  Poriën worden kleiner.
  •  Fijne lijntjes verdwijnen.

Wat zeggen onze klanten?