GlowSolution Behandeling, Direct een vollere en stralender Huid René Dreis


De prijs voor deze Glow behandeling met de GlowSolution voor 60 minuten is € 150,00.

Bij een kuur 6 Glow-behandeling 20% korting

GLOW SOLUTION

De 1 ste in Nederland: GlowSolution Hydrodermabrasie is een gezichtsbehandeling om een direct vollere, stralende huid te creëren de huid krijgt een Glow doordat de poriën verfijnd worden ziet er fris en stralend uit en geeft een liftend effect, vrij van ongewenste bijwerkingen en downtime!

In 4  behandelingsstappen combineert GlowSolution met het effect van actieve werkstoffen om het gevoel van een spabehandeling te creëren.

afspraak maken Over ons

WILT U DE HUIDUITSTRALING GERICHT VERBETEREN?

Elke behandelingsstap is een echte allrounder voor de perfecte (Glow) gloed:
1. GlowPurify → Diepte reiniging: Een zacht, grondige diepte reiniging met Cleansing Liquid.
2. GlowPolish → Verfijnen & verhelderen: Intensief polijsten met peelingvloeistof.
3. GlowPermeation → Intensieve toevoer van werkstoffen: Deze Stream Sound Technologie zorgt voor een ideale dosering en opname van de werkstoffen.
4. GlowPush-up → Dynamische impulsmassage: Een innovatieve bindweefsel- en SMAS-massage in twee stappen, gecombineerd met de toevoer van werkstoffen.

Direct zichtbare en langdurige successen

 

IONTO-COMED GLOWSOLUTION

Neemt het principe van hydro-gebaseerde behandeling over en ontwikkelt GlowSolution, die alle drie de lagen van de huid en bovendien de onderliggende SMAS (facial fascia) bereikt.
• Frisse, stralende teint
• Instant push-up effect: vollere, gladdere huid
• Vervagingseffect: verfijning van de huid, vermindering van pigmentvlekken, vermindering van rimpels
• 4 actieve ingrediënten vloeistoffen + individueel serum = maximale verzorging en diep gevoede huid
• Behandeling van alle 3 de huidlagen, van opperhuid tot subcutis
• SMAS* Massage
• Fibroblast stimulatie
• Toename van de bloedcirculatie en het celmetabolisme
*oppervlakkig musculoaponeurotisch systeem ("facial fascia"), draagt bij aan de stabiliteit van huidweefsel en contouren

GlowSolution Men & Womens Care Nijmegen
GlowSolution Men & Womens Care Nijmegen
GlowSolution Men & Women's care

GlowSolution en de exclusieve actieve stof vloeistoffen (vloeistoffen) werden ontwikkeld in samenwerking met een competent ontwikkelingsteam bestaande uit schoonheidsspecialisten, chemici en ingenieurs.

Met gespecialiseerde handstukken voor volautomatische elektronisch gestuurde implementatie en gecoördineerde actieve ingrediëntenvloeistoffen (vloeistoffen) voor de vier behandelingsstappen, is GlowSolution een echte allrounder voor de perfecte gloed.

Maak direct een afspraak

Toepassingen

  • Vermoeide, gestreste huid
  • Vochtarme huid
  • Storende rimpels en lijntjes
  • Rokershuid
  • Onzuiverheden

Behandelgebieden

  • Gezicht
  • Hals
  • Decolleté
  • Rug van de hand
GlowSolution Behandeling Als 1e in Nederland Bij Men & Women's Care
GlowSolution Behandeling Als 1e in Nederland Bij Men & Women's Care

Veelgestelde vragen

GLOW Solution is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd, zonder gebruik te maken van pigmenten. Het geeft een lichte tot matige dekking om vlekjes, ouderdomsvlekjes, pigment, donkere kringen of roodheid te verbergen. Je huid gaat stralen en je krijgt een egale mooie huidskleur.
Nee de behandeling hoeft niet pijnlijk te zijn, je kunt de zuigkracht per persoon en per behandeling instellen. Het word juist als prettig ervaren. Mocht je nieuwsgierig zijn kun je altijd een gratis intakebehandeling afspreken.
Ja je kunt heel veel resultaat krijgen met een behandeling vooral als je een feest of bijzondere gelegenheid hebt kun je jezelf laten stralen (glow) wel aan te raden om eerst een behandeling ervoor te nemen wat de juiste waardes zijn bij jou. Maar het meeste langdurige resultaat is met een kuur. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de GLOW Solution 6 tot 9 maanden op de huid de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.
Het geeft direct een huid verhelderend en verjongend effect. Een Glow Solution behandeling is een veilige huidbehandeling die kan helpen bij het verminderen van roodheid, couperose, fijne lijntjes, opheldering van de huid, zorgt voor een egale teint en geeft een Glow (gloed) effect zonder een masker te creëren.

Maak direct een afspraak