Gezichtsbehandelingen Muriel Snijders

Heerlijke gezichtsbehandelingen

We hebben verschillende gezichtsbehandelingen voor een perfecte uitstraling en een gevoel van welbehagen.

Tiener behandeling 30 minuten V.A. € 28,50

Reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen en een verzorgend masker. (voor tieners tot 16 jaar) Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Basis behandeling 45 minuten V.A. € 49,75

Lichte reiniging, peeling, massage van gezicht en decolleté en een verzorgend masker. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Dieptereiniging 45 minuten V.A. € 52,50

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling en ter afsluiting geven we je een kalmerend masker. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Acné behandeling 60 minuten € 70,00

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling en ter afsluiting geven we je een kalmerend masker + I Clear licht behandeling. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Klassieke behandeling 60 minuten V.A. € 67,50

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen epileren, massage van gezicht en decolleté , ter afsluiting geven we je een verzorgend masker en een handmassage tijdens het masker en een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Luxe behandeling 75 minuten V.A. € 80,50

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen epileren, massage van gezicht en decolleté, ter afsluiting geven we je een verzorgend masker, een handmassage tijdens het masker en een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype. Je hebt de keuze uit een extra lange massage of make-up.

Anti stress behandeling 90 minuten V.A. € 99,00

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen epileren, massage van gezicht en decolleté , een massage van de rug/nek of een decolleté behandeling, ter afsluiting geven we je een verzorgend masker en een handmassage tijdens het masker en een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Korte behandeling man 30 minuten v.a. € 35,00

Reiniging van het gezicht, peeling, ingegroeide baardharen verwijderen, masker en ter afsluiting een verzorgende heren crème specifiek voor jouw huidtype.

Basis behandeling man 45 minuten v.a. € 49,50

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen licht modeleren, masker en ter afsluiting een verzorgende heren crème specifiek voor jouw huidtype.

Klassieke behandeling man 60 minuten v.a. € 66,50

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen licht modeleren, massage van gezicht, schouder en nek, een hand en arm massage tijdens het masker ter afsluiting een verzorgende heren crème specifiek voor jouw huidtype.

Luxe behandeling man 75 minuten v.a. € 104,00

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen epileren, massage van gezicht en decolleté met een hoogwaardige vitamine olie, ter afsluiting geven we je een liftingsmasker en een handmassage tijdens het liftingsmasker. Maar ook een verzorgende heren crème specifiek voor jouw huidtype.

Kaviaar behandeling v.a. € 122,50

Dit is een behandeling met anti-age werkstoffen gecombineerd met kaviaar extracten die diep in de huid dringen door een modellerende massage. Voor een perfecte uitstraling en een gevoel van welbehagen. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Matis lifting en brightning behandeling v.a. € 104,00

Matis lifting en brightning behandeling, duur 75minuten. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, epileren, peeling, diepte reiniging, peel- off masker, handmassage afsluitend een lifting complex. Het peel-off Aliginaat masker: geeft direct een liftend resultaat, heeft een diep zuiverende werking, minimaliseert pigmentvlekken, egaliseert de huid en geeft de huid een mooie teint. Dit alles geeft het second skin effect! Het peel-off masker heeft 3 werkzame bestanddelen: -Whitening complex - Vitamine C isomer - Alginates complex (Algen, moerbei extract, druivensap, Steenbreek, Vitamine C)

Oogcontour liftingsbehandeling v.a. € 48,50

Dit liftende peel-off alginaat masker is doordrenkt met een hydraterend activerende toner. Dit masker is samengesteld uit algen extract en de toner uit calciumionen. Deze behandeling verminderd direct rimpels en hersteld de vochtbalans in de huid.

Nieuw Corective botox behandeling, 75 minuten v.a. € 99,50

Dit is een unieke anti-aging behandeling die er volledig op gericht is om beginnende rimpels en fijne lijntjes aan te pakken en te verzachten. Er wordt met hoogwaardige werkstoffen gewerkt waaronder natuurlijke vorm van botox die via massage in de huid worden gesluisd. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Maak direct een afspraak

Wat zeggen onze klanten?

Lisa Brandwijk (13 jaar) Facial behandeling

Aanrader voor mensen met acné, wel zelf goed schoonhouden anders heeft het minder effect.