Facial Gezichtsbehandelingen Muriel Snijders

Facial gezichtsbehandeling

Heerlijke gezichtsbehandelingen

We hebben verschillende gezichtsbehandelingen voor een perfecte uitstraling en een gevoel van welbehagen.

Teenager facial 30 minuten € 28,00

Reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen en een verzorgend masker. (voor tieners tot 16 jaar) Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

basic Facial 45 minuten € 48,50

Lichte reiniging, peeling, massage van gezicht en decolleté en een verzorgend masker. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Intens cleaning treatment 45 minuten € 50,00

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling en ter afsluiting geven we je een kalmerend masker. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Acné behandeling 60 minuten € 67,00

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling en ter afsluiting geven we je een kalmerend masker + I Clear licht behandeling. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

classic Facial 60 minuten € 64,50

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen epileren, massage van gezicht en decolleté , ter afsluiting geven we je een verzorgend masker en een handmassage tijdens het masker en een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

special Facial 75 minuten € 77,00

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen epileren, massage van gezicht en decolleté, ter afsluiting geven we je een verzorgend masker, een handmassage tijdens het masker en een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype. Je hebt de keuze uit een extra lange massage of make-up.

deluxe Facial 90 minuten € 97,00

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen epileren, massage van gezicht en decolleté , een massage van de rug/nek of een decolleté behandeling, ter afsluiting geven we je een verzorgend masker en een handmassage tijdens het masker en een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

men facial 60 minuten € 66,50

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen licht modeleren, massage van gezicht, schouder en nek, een hand en arm massage tijdens het masker ter afsluiting een verzorgende heren crème specifiek voor jouw huidtype.

Facial lifting 75 minuten € 102,50

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen epileren, massage van gezicht en decolleté met een hoogwaardige vitamine olie, ter afsluiting geven we je een liftingsmasker en een handmassage tijdens het liftingsmasker. Maar ook een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Facial caviaar € 122,50

Dit is een behandeling met anti-age werkstoffen gecombineerd met kaviaar extracten die diep in de huid dringen door een modellerende massage. Voor een perfecte uitstraling en een gevoel van welbehagen. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Nieuw Corrective botox 75 minuten € 99,00

Dit is een unieke anti-aging behandeling die er volledig op gericht is om beginnende rimpels en fijne lijntjes aan te pakken. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Maak direct een afspraak

Wat zeggen onze klanten?

Lisa Brandwijk (13 jaar) Facial behandeling

Aanrader voor mensen met acné, wel zelf goed schoonhouden anders heeft het minder effect.