Gezichtsbehandelingen Muriel Snijders

Heerlijke gezichtsbehandelingen

We hebben verschillende gezichtsbehandelingen voor een perfecte uitstraling en een gevoel van welbehagen.

 

Maak direct een afspraak

Tiener behandeling 30 minuten V.A. € 37,50

Reiniging, peeling, oneffenheden verwijderen en een verzorgend masker. (voor tieners tot 16 jaar) Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Basis behandeling 45 minuten V.A. € 67,50

Lichte reiniging, peeling, massage van gezicht en decolleté en een verzorgend masker. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Dieptereiniging 45 minuten V.A. € 67,50

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling en ter afsluiting geven we je een kalmerend masker. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Acné behandeling 60 minuten V.A. € 86,00

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling en ter afsluiting geven we je een kalmerend masker. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Klassieke behandeling 60 minuten, ook te boeken als duo behandeling V.A. € 86,00

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen epileren, massage van gezicht en decolleté , ter afsluiting geven we je een verzorgend masker en een handmassage tijdens het masker en een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Luxe behandeling 75 minuten V.A. € 102,50

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen epileren, massage van gezicht en decolleté, ter afsluiting geven we je een verzorgend masker, een handmassage tijdens het masker en een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype. Je hebt de keuze uit een extra lange massage of make-up.

Anti stress behandeling 90 minuten V.A. € 125,00

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen epileren, massage van gezicht en decolleté , een massage van de rug/nek of een decolleté behandeling, ter afsluiting geven we je een verzorgend masker en een handmassage tijdens het masker en een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Korte behandeling man 30 minuten v.a. € 47,50

Reiniging van het gezicht, peeling, ingegroeide baardharen verwijderen, masker en ter afsluiting een verzorgende heren crème specifiek voor jouw huidtype.

Nieuw in Nederland Glow Behandeling 60 minuten v.a. € 150,00

Direct resultaat in 4 stappen, de huid krijgt een Glow doordat de poriën verfijnd worden en ziet er fris en stralend uit en geeft een liftend effect. 

Basis behandeling man 45 minuten v.a. € 65,00

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, masker en ter afsluiting een verzorgende heren crème specifiek voor jouw huidtype.

Klassieke behandeling man 60 minuten v.a. € 86,00

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen licht modeleren, massage van gezicht, schouders en nek, een hand en arm massage tijdens het masker ter afsluiting een verzorgende heren crème specifiek voor jouw huidtype.

Luxe behandeling man 75 minuten v.a. € 112,50

Dieptereiniging door stomen en oneffenheden verwijderen, peeling, wenkbrauwen epileren, massage van gezicht, schouders en nek met een hoogwaardige vitamine olie, een liftingsmasker en een handmassage of korte hoofdhuidmassage tijdens het liftingsmasker. Ter afsluiting een verzorgende heren crème specifiek voor jouw huidtype.

NOMINATIECADEAU Kaviaar behandeling v.a. € 145,00

Dit is een behandeling met anti-age werkstoffen gecombineerd met kaviaar extracten die diep in de huid dringen door een modellerende massage. Voor een perfecte uitstraling en een gevoel van welbehagen. Ter afsluiting een verzorgende crème specifiek voor jouw huidtype.

Matis lifting en brightning behandeling v.a. € 126,00

Matis lifting en brightning behandeling, duur 75minuten. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, epileren, peeling, diepte reiniging, peel- off masker, handmassage afsluitend een lifting complex. Het peel-off Aliginaat masker: geeft direct een liftend resultaat, heeft een diep zuiverende werking, minimaliseert pigmentvlekken, egaliseert de huid en geeft de huid een mooie teint. Dit alles geeft het second skin effect! Het peel-off masker heeft 3 werkzame bestanddelen: -Whitening complex - Vitamine C isomer - Alginates complex (Algen, moerbei extract, druivensap, Steenbreek, Vitamine C)

Oogcontour liftingsbehandeling v.a. € 57,50

Dit liftende peel-off alginaat masker is doordrenkt met een hydraterend activerende toner. Dit masker is samengesteld uit algen extract en de toner uit calciumionen. Deze behandeling verminderd direct rimpels en hersteld de vochtbalans in de huid.

Nieuw Maria Galland masque mosaique modelant, 90 minuten v.a. € 145,00

Hierbij behandel je de huid zone voor zone met verschillende serums en massagegrepen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van dit zelf verwarmend modelatiemasker. Het resultaat is spectaculair door het liftend effect en de huid die straalt

Nieuw Maria Galland detox behandeling, 45 minuten v.a. € 79,50

Een diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid. Na een grondige peeling manueel oneffenheden verwijderen, daarna wordt het speciale detox masker gebruikt. Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

Nieuw Maria Galland detox behandeling, 30 minuten v.a. € 52,50

Een diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid. Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

Aktie Voorjaarsbehandeling 45 minuten v.a. € 77,50

VOORJAARSBOOST VOOR HET GEZICHT Jouw huid zal er weer fris en verzorgd uitzien! We gaan de huid vernieuwen, de “winterjas” gaat uit. Door een intensieve lysing (peeling) en het gebruik van een hoogwaardige ampul, wordt jouw huid tijdens deze behandeling optimaal gehydrateerd. Deze voorjaarsboost van 45 minuten boek je vanaf € 77,50

Aktie Cosmetische Lifting Beauty Award 2020/2021 arrangement 90 minuten van € 185,00 voor € 135,00*

Cosmetische Lifting Beauty Award 2020/2021 arrangement Deze behandeling is naast een brow special om de wenkbrauwen te laten shinen het cosmetische alternatief voor plastische chirurgie. De subtiele, geleidelijke warmtesensatie door het Boosting Thermal mask draagt, naast effectiviteit, bij aan een algeheel wellbeing gevoel. De huid is zichtbaar verstevigd, rimpels verzacht en de kaakcontour is scherper gemoduleerd. Deze Matis behandeling is geschikt voor iedereen die de huid wil verstevigen en een boost wil geven en je huid laten shinen ongeacht het huidtype. Het “face lifting effect” is direct zichtbaar! *aanbiedingsprijs geldig bij behandeling door Expert, meerprijs bij Master Expert.

Maak direct een afspraak

Wat zeggen onze klanten?