BEAUTY ANGEL ELT Behandeling met licht René Dreis

Beauty angel bij Men & Womens Care

 

Wat is een BEAUTY ANGEL ELT lichtsessie ?

De ENERGIZING LIGHT TECHNOLOGY (ELT) staat voor een innovatieve licht- en wellness-sessie, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het Beauty Light wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. In plaats van de uitwendige symptomen te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering op natuurlijke wijze verminderd.

 

De BEAUTY ANGEL (ELT) lichtsessie maakt efficiënt gebruik van de verschillende lichtspectra. De speciaal ontwikkelde lichtbron produceert een breed spectra met een bereik van 570 tot 860 nanometer. In plaats van alleen exacte golflengtes te produceren, wordt een breed werkspectra gebruikt. Zo wordt in tegenstelling tot andere licht-technologieën ook met een grotere afstand tot het lichaam een homogeen en intensief resultaat bereikt. Voor de klant betekent dit een nieuw gevoel van vrijheid. De nieuw ontwikkelde reflectoren en lichtfilters garanderen dat alleen de effectieve lichtaandelen gebruikt worden. UV licht en ongewenste warmteontwikkeling worden eruit gefilterd. Het samenspel van de precies op elkaar afgestemde componenten zorgt voor de beste effectiviteit en een bijzonder aangename lichtbelevenis.

afspraak maken Over ons

Beauty angel bij Men & Womens Care uitleg

Bewezen werking De behandeling met licht met een speciale frequentie

De behandeling met licht met een speciale frequentie wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en cosmetica branche gebruikt; talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid. De effectiviteit van Beauty Angel wordt door een omvangrijke studie in een huidfysiologisch instituut alsook door een wetenschappelijk project van de universiteit Ulm bevestigd. Na slechts een maand heeft 80% van de testpersonen een zachtere huid en is er bij meer dan 60% meerdere zichtbare effecten vastgesteld. Na de tweede maand zijn deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd. De gebruikers hadden een strakkere huid, minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld.
Directe resultaten:
• Zachte en soepele huid
• Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd
• Meer lichtintensiteit voor de huid
• Fijnere poriën en een beter huidbeeld
• Ontspanning en goede gezondheid
Resultaten op lange termijn:
• Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
• Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
• Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspanningseffect en een frissere en zachtere huid. Voor de beste resultaten zal de Beauty Angel behandeling regelmatig en over een langer tijdsbestek ondergaan moeten worden. Door de aanvulling met hoogwaardige huidverzorgingsproducten wordt de werking van de behandeling verhoogd. Daarnaast draagt een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.
Is het rood lichtgebruik met zonlicht te vergelijken?
Nee, de Beauty Angel maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling
Natuurlijke regeneratie & verjonging van de huid

 

Beauty Angel Elt verschillen
Klik op foto  voor het wetenschappelijk onderzoek

Een Beauty Angel behandeling duurt en voor wie ?

Een Beauty Angel behandeling duurt ongeveer 15-20 minuten. Voordat uw huid blootgesteld wordt aan het licht van de Beauty Angel, wordt uw huid gereinigd. Na deze reiniging worden twee serums op de huid aangebracht die de werking van de Beauty Angel stimuleren. Nu is uw huid er klaar voor om aan het licht blootgesteld te worden. Ter afsluiting van de behandeling wordt er een dag- of nachtcrème aangebracht. Tussen de individuele behandelingen bevelen we een pauze van 48 uur aan. Ter bescherming van het felle licht, worden uw ogen tijdens de behandeling beschermd.
Is de behandeling voor iedereen geschikt?
De Beauty Angel behandeling is voor alle huidtypes geschikt. Personen met een lage bloeddruk, zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of personen die medicijnen gebruiken, die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken ( bijv. Antibiotica of Sint-Janskruid), moeten helaas afzien van de collageenbehandeling. Bij het eerste gebruik is een minimale dosis aan te bevelen, om de verdraagzaamheid te testen.

Wat zijn de oorzaken van huidveroudering?

Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt. Vanaf het 25e levensjaar neemt de verzorging van de opperhuid met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, vale en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt vertraagt de stofwisseling van de fibroblastcellen (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar gemiddeld met 1% daalt. Aangezien collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde celregeneratie leidt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming.
Hoe zorgt licht voor huidverjonging?
De Beauty Angel gebruikt licht met een bepaalde frequentie om de huid op een natuurlijke wijze te verjongen. Het zogenoemde Beauty Light wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid

afspraak maken Over ons

Maak direct een afspraak

Beschikbare opties van de De Beauty Angel, Licht voor een mooie huid behandeling

Vraag naar jouw persoonlijke programma voor de beste prijs! en resultaat

1 losse behandeling 15 minuten € 42,50
Extra of In combinatie met gezichtsbehandeling 15 minuten € 25,-
kuur van 5x 15 minuten € 200,-
kuur van 10x 15 minuten € 350,00

Maak direct een afspraak

Wat zeggen onze klanten?

Estelle Hulshof Permanente ontharing met IPL

Ik kom al 18 jaar elke maand bij men & women’s care vertrouwde omgeving en wordt altijd op een zeer professionele manier geholpen. Alle personeelsleden zijn even vriendelijk en voorzien mij altijd van de juiste informatie als er iets verbeterd kan worden aan mijn huid. Alle tips zijn uiteraard vrijblijvend maar ik heb er in de loop der jaren erg veel aan gehad. Regelmatig hebben zij speciale akties en verwendagen waar je je altijd voor kunt inschrijven en die ook zeer gezellig en nuttig zijn. Zo geven zij ook weer iets extra’s terug aan de klanten. En niet geheel onbelangrijk, men and women’s care is erg betaalbaar. Kortom ben ik een zeer tevreden klant die zij zeker ook nog heel lang zullen blijven zien.