Men & Women's Care

Men & Women's Care heeft een zeer ruim assortiment met meer dan 500 producten van hoge kwaliteit. Of je nu een shampoo, huidverzorgingsproduct, nagellak of een afslank product zoekt, dan ben je bij Men & Women's Care aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit tal van topmerken zoals OPI, AVI-SLANK, Lady Esther, Matis, Dr. Baumann en nog veel meer topmerken voor zeer scherpe prijzen.

T:(024) 360 11 77 | E: info@menandwomenscare.nl

Make-up workshop

Make-up workshop en advies door onze visagiste

Je ziet op tv en in de beautybladen de mooiste vrouwen met een perfecte make-up. Het lijkt onbegonnen werk voor jezelf, maar niets is minder waar. Wil je het zelf ook graag leren dan kan dat!

Na ons interactieve make-up advies weet je precies wat de juiste kleuren en vormen zijn om jouw uitstraling te versterken. Je leert de juiste volgorde bij het aanbrengen en we leren je hoe je de make-up het beste kunt aanbrengen.

Je krijgt ook tips om van een mooie ‘dag make-up’ met kleine aanpassingen een spectaculaire ‘avond make-up’ te maken.

Wil jij er ook stralend uitzien in een mum van tijd?

Maak een afspraak voor een persoonlijk make-up advies of kom met een groepje vriendinnen of met een vrijgezellenfeestje.

Make-up workshop en advies Nijmegen

Wat zijn de kosten?

  • Voor 1 persoon persoonlijke make-up advies duur 1 uur zijn de kosten € 59,50
  • Bij een make-up workshop voor meer personen, zijn de kosten vanaf € 25,- p.p. (afhankelijk van het aantal deelnemers).
  • Bij de workshop zit natuurlijk ook een hapje en een drankje.
  • Verwen voorjaar dagarrangement
    Verwen voorjaardagarrangement

    Maak je lichaam helemaal lente-proof met dit verwen voorjaar dagarrangement van € 197,50 NU € 124,50 p.p. incl. een heerlijk ontspannende lichaamsmassage, gezichtsbehandeling en als afsluiting een mooie make-up, zodat je stalend de deur uitgaat!

Check in via je smartphone bij Men & Women’s Care en zie wat je special is!
Check in voor specials!
Je kunt bij ons gratis gebruik maken van Wifi. Het wachtwoord vind je in de wachtruimte.
Maak gebruik van onze gratis wifi!