Men & Women's Care

Men & Women's Care heeft een zeer ruim assortiment met meer dan 500 producten van hoge kwaliteit. Of je nu een shampoo, huidverzorgingsproduct, nagellak of een afslank product zoekt, dan ben je bij Men & Women's Care aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit tal van topmerken zoals OPI, AVI-SLANK, Lady Esther, Matis, Dr. Baumann en nog veel meer topmerken voor zeer scherpe prijzen.

T:(024) 360 11 77 | E: info@menandwomenscare.nl

Permanent ontharen

Permanent ontharen:  60 tot 80% van jouw haren zijn in 3 tot 8 behandelingen weg.

Bij ontharen met IPL (Intense Pulsed Light) wordt het zeer krachtige licht dat de IPL flitslamp uitzendt opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en op die manier naar de haarwortels gevoerd. Door de warmte worden de daar aanwezige kiemcellen voor nieuwe haren vernietigd. Ontharen met IPL is een behandelmethode voor permanente ontharing. Afhankelijk van het type IPL flitslamp dat ingezet wordt zijn er meer of minder behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen.

Ontharen van grijze, blonde en rode haren is niet of bijna niet mogelijk met IPL. Dit komt omdat er onvoldoende pigment in deze haartypen aanwezig is. Bruin en zwart haar reageert het beste op ontharen met IPL omdat deze haarkleuren veel pigment bevatten.

Om ook bij mensen met een lichte huid de kans op deze effecten zo klein mogelijk te maken mag je zes weken v��r en na de behandeling de behandelde plek niet blootstellen aan zon. De beste periode voor IPL ontharen is dan ook in de winter als de huid niet gebruind is door de zon.

De Ellipse is medisch getest en als beste bewezen.

Permanent ontharen door IPL

Duurzaam ontharen bij de benen door middel van lichtflitsen.

Duurzaam ontharen van de benen door middel van lichtflitsen.

Duurzaam ontharen in het gezicht door middel van lichtflitsen.

Duurzaam ontharen in het gezicht door middel van lichtflitsen.


Gerelateerde producten

  • fractionele laserbehandeling

    De nieuwste laser voor huidverjonging, verminderd zichtbaar rimpels, littekens en striae! Er bestaan veel huidklachten…

Check in via je smartphone bij Men & Women’s Care en zie wat je special is!
Check in voor specials!
Je kunt bij ons gratis gebruik maken van Wifi. Het wachtwoord vind je in de wachtruimte.
Maak gebruik van onze gratis wifi!