Men & Women's Care

Men & Women's Care heeft een zeer ruim assortiment met meer dan 500 producten van hoge kwaliteit. Of je nu een shampoo, huidverzorgingsproduct, nagellak of een afslank product zoekt, dan ben je bij Men & Women's Care aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit tal van topmerken zoals OPI, AVI-SLANK, Lady Esther, Matis, Dr. Baumann en nog veel meer topmerken voor zeer scherpe prijzen.

T:(024) 360 11 77 | E: info@menandwomenscare.nl

Microdermabrasie

Vertoont jouw huid kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken, vergrote poriën of andere beschadigingen en onzuiverheden?

Dan is een microdermabrasie behandeling een uitstekende oplossing. Een microdermabrasie behandeling verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en kan de huid zich vernieuwen en verjongen.

Een microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om de huid structureel te verbeteren. Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem zal de huidspecialiste kiezen voor een oppervlakkige peeling (opperhuid) of een dieptepeeling (lederhuid).

Voor een duurzaam effect adviseren wij een kuur van circa vijf tot tien microdermabrasie behandelingen met een tussenpoos van 7-10 dagen. Elke microdermabrasie behandeling duurt ongeveer 50 minuten.

Je kunt na afloop direct jouw normale activiteiten weer oppakken.

Microdermabrasie is de oplossing voor:

  • een totale huidverbetering
  • fijne lijntjes
  • pigmentatieproblemen
  • ongelijkmatige huid
 • fractionele laserbehandeling

  De nieuwste laser voor huidverjonging, verminderd zichtbaar rimpels, littekens en striae! Er bestaan veel huidklachten…

Check in via je smartphone bij Men & Women’s Care en zie wat je special is!
Check in voor specials!
Je kunt bij ons gratis gebruik maken van Wifi. Het wachtwoord vind je in de wachtruimte.
Maak gebruik van onze gratis wifi!