Men & Women's Care

Men & Women's Care heeft een zeer ruim assortiment met meer dan 500 producten van hoge kwaliteit. Of je nu een shampoo, huidverzorgingsproduct, nagellak of een afslank product zoekt, dan ben je bij Men & Women's Care aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit tal van topmerken zoals OPI, AVI-SLANK, Lady Esther, Matis, Dr. Baumann en nog veel meer topmerken voor zeer scherpe prijzen.

T:(024) 360 11 77 | E: info@menandwomenscare.nl

Mesotherapie (zonder naald)

Mesotherapie: De anti rimpelbehandeling van het moment!

Een van de specialiteiten van Men & Women’s Care is Mesotherapie. Deze behandelingsmethode is toegespitst op het gebied van huidverjonging. Met name het verminderen van rimpels en expressielijntjes. De huid ziet er direct jonger en meer stralend uit.

Mesotherapie: De anti rimpelbehandeling zonder naald.

Mesoscience is de nieuwste ontwikkeling in Mesotherapie waarbij actieve werkstoffen de huid in worden gesluisd. Hiermee wordt het natuurlijk collageen van binnenuit weer aangevuld.

Mesotherapie is de injectie van “micro-dosis” actieve stoffen in de (opper)huid met als doel de toniciteit, de elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren. Mesotherapie is een skin rejuvenation behandeltechniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van het bekende Hyaluronzuur, dat een natuurlijk bestanddeel van de huid is en dat de huid zijn natuurlijke elasticiteit en volume geeft. Het Hyaluronzuur kan onder andere worden aangelengd met een vitamine cocktail, dat naast diverse vitaminen ook rijk is aan mineralen.

Mesotherapie, de anti rimpelbehandeling van dit moment!

De mesotherapie behandeling bestaat uit 4 fasen:

  1. Activerende stroom, een voorbereidende fase die de celdeling en het opnamevermogen van de huid vergroot.
  2. Hydroelectrophoresis, een methode die gebruik maakt van pulserende stromen om zo actieve bestanddelen en het huidweefsel te laten doordringen.
  3. Electroporatie, deze methode gebruikt elektrische stromen en zeer korte pulsen, om de doordringbaarheid van het celmembraan te verbeteren zodat de werkstoffen diep tot in de cellen worden opgenomen.
  4. cryotherapie, koude therapie. Door de kou trekken de cellen samen zodat de werking van de gehele behandeling optimaal blijft en zijn werking nog diep blijft afgeven. Ook kalmeert hierdoor de huid zodat het een bijzonder mooi resultaat geeft.

Gerelateerde producten voor mesotherapie

  • fractionele laserbehandeling

    De nieuwste laser voor huidverjonging, verminderd zichtbaar rimpels, littekens en striae! Er bestaan veel huidklachten…

Check in via je smartphone bij Men & Women’s Care en zie wat je special is!
Check in voor specials!
Je kunt bij ons gratis gebruik maken van Wifi. Het wachtwoord vind je in de wachtruimte.
Maak gebruik van onze gratis wifi!