Men & Women's Care

Men & Women's Care heeft een zeer ruim assortiment met meer dan 500 producten van hoge kwaliteit. Of je nu een shampoo, huidverzorgingsproduct, nagellak of een afslank product zoekt, dan ben je bij Men & Women's Care aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit tal van topmerken zoals OPI, AVI-SLANK, Lady Esther, Matis, Dr. Baumann en nog veel meer topmerken voor zeer scherpe prijzen.

T:(024) 360 11 77 | E: info@menandwomenscare.nl

Make-up

Door eerst goed te bespreken wat je graag wilt wordt er daarna een passende make-up aangebracht.

We werken met het merk Pupa dat doorgaat waar andere merken stoppen. Met gedurfde introducties, en wij hebben altijd de laatste trends van het seizoen. Pupa heeft allure, is trendsettend en ultramodern. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte.

Met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed, dus altijd een perfecte make up!


Permanente make-up

In plaats van dagelijks je make-up aan te brengen, kun je voor permanente make-up kiezen voor de wenkbrauwen, lipliner of eye liner. Het resultaat is voor langere tijd. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten, zwemmen en in de sauna. Met een flinterdunne naald wordt pigment vlak onder de huidoppervlak aangebracht.

Een impressie van het resultaat kun je hieronder bekijken. klik op de foto om hem nog beter te kunnen zien.

Eyeliner voor permanent make-up
Voor permanente make-up

Eyeliner permanent make-up zetten

Eyeliner na permanent make-up
Na permanente make-up

Wenkbrauwen voor permanent make-up
Voor permanente make-up

Wenkbrauwen zetten permanent make-up

Wenkbrauwen na permanente make-up

Na permanente make-up


Bruidsmake-up

Als toekomstig bruid wil je natuurlijk dat alles perfect is op je trouwdag: je jurk,je kapsel en ook je make-up. Je wilt er tenslotte stralend uitzien op je trouwdag. We bespreken eerst wat je graag wilt en aan de hand daarvan maken we je op.

Proef make-up

We raden je aan altijd een proef make-up te doen. Dan kunnen we rustig kennis maken en alle mogelijkheden en je wensen bespreken. We vinden het belangrijk te weten wat je zelf gewend bent te dragen, en wat je graag zou willen. Foto’s en plaatjes kunnen hierbij helpen, maar we kunnen ook het een en ander uitproberen.

Wanneer

De meeste aanstaande bruiden maken ruim van te voren de afspraak, zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. De proef make-up adviseren we twee à drie weken van te voren. Mocht je het prettig vinden om eerder te komen dan is dat geen probleem. We noteren alles zeer nauwkeurig zodat we weten hoe het er op jullie trouwdag uit moet zien.

De dag zelf

De tijd die nodig is voor een bruidsmake-up is afhankelijk van wat voor make-up het moet worden. Om je een indicatie te geven, we trekken er meestal 45 minuten voor uit. De bruidsmake-up blijft de hele dag goed zitten en is waterproof en ‘traanproof’, zolang tranen maar niet weggeveegd worden. Deppen is veel milder voor de make-up en houdt de bruidsmake-up ook op zijn plaats.


Gerelateerde producten

  • fractionele laserbehandeling

    De nieuwste laser voor huidverjonging, verminderd zichtbaar rimpels, littekens en striae! Er bestaan veel huidklachten…

Check in via je smartphone bij Men & Women’s Care en zie wat je special is!
Check in voor specials!
Je kunt bij ons gratis gebruik maken van Wifi. Het wachtwoord vind je in de wachtruimte.
Maak gebruik van onze gratis wifi!