Men & Women's Care

Men & Women's Care heeft een zeer ruim assortiment met meer dan 500 producten van hoge kwaliteit. Of je nu een shampoo, huidverzorgingsproduct, nagellak of een afslank product zoekt, dan ben je bij Men & Women's Care aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit tal van topmerken zoals OPI, AVI-SLANK, Lady Esther, Matis, Dr. Baumann en nog veel meer topmerken voor zeer scherpe prijzen.

T:(024) 360 11 77 | E: info@menandwomenscare.nl

Handen en voeten

Veel mensen onderschatten het belang van handverzorging en voetverzorging.

Manicure of pedicure, een weldaad voor je handen en voetenDaar waar je handen vaak als visitekaartje fungeren, heeft goed en gemakkelijk lopen invloed op de totale gezondheid van de mens.

Bij Men & Women’s Care bieden wij je diverse manicure- en pedicurebehandelingen aan voor hand- en voetproblemen, maar ook gewoon voor jouw genot.

Als “finishing touch” kunnen wij jouw nagels lakken met de producten van Caption.


Manicure

Je handen zeggen veel over jou. Een goed verzorgde manicure behandeling speelt hierbij een grote rol. Nagels en handen hebben “voeding” nodig om weerstand te bieden tegen invloeden van buitenaf. De conditie van de nagels wordt structureel verbeterd door ze doelgericht te voorzien van waardevolle, natuurlijke ingrediënten en vitaminen. Deze behandelingen geven zwakke nagels kracht en stevigheid, regenereert snelbrekende nagels met duurzaam vocht en zorgt voor het behoud van sterke natuurlijke nagels.

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels word de nagelriem naar achter geduwd, en de nagel in een mooie vorm gevijld. Aan het einde van de manicure behandeling worden je handen licht gemasseerd met heerlijke crème of lotion.

Pedicure

Een pedicure behandeling zorgt ervoor dat jouw voeten weer gezien mogen worden. Je kunt kiezen voor een korte ‘touch up’ maar ook voor een uitgebreide behandeling.

We stemmen de behandeling af op jouw wensen, op basis van de conditie van jouw voeten en nagels. Ook mannen vinden dit een heerlijke behandeling en het is dan ook een unieke cadeautip.

 

Deze verwennerij voor jouw voeten bestaat uit allereerst een kalmerende voetspray verrijkt met kruiden en een voetenpeeling/-scrub voor het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de doorbloeding. Aansluitend een voetbad op basis van Dode Zeezout en een vochtregulerend voetenmasker op basis van natuurlijke oliën. Ter afsluiting een verzorgende crème/olie.


Gerelateerde producten

  • fractionele laserbehandeling

    De nieuwste laser voor huidverjonging, verminderd zichtbaar rimpels, littekens en striae! Er bestaan veel huidklachten…

Check in via je smartphone bij Men & Women’s Care en zie wat je special is!
Check in voor specials!
Je kunt bij ons gratis gebruik maken van Wifi. Het wachtwoord vind je in de wachtruimte.
Maak gebruik van onze gratis wifi!