Men & Women's Care

Men & Women's Care heeft een zeer ruim assortiment met meer dan 500 producten van hoge kwaliteit. Of je nu een shampoo, huidverzorgingsproduct, nagellak of een afslank product zoekt, dan ben je bij Men & Women's Care aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit tal van topmerken zoals OPI, AVI-SLANK, Lady Esther, Matis, Dr. Baumann en nog veel meer topmerken voor zeer scherpe prijzen.

T:(024) 360 11 77 | E: info@menandwomenscare.nl

Fisiosphere: de anti cellulite behandeling

 

 

Zeg vaarwel tegen cellulitis en een sinaasappelhuid!

Wij zijn de 1ste in Nederland met de Fisiosphere, dit is de meest revolutionaire ontwikkeling op het gebied van endermologie het is namelijk gecombineerd met magneetveld therapie!

De Fisiosphere zorgt er niet alleen voor een strakkere, egalere huid van bijvoorbeeld buik, benen of armen maar maakt de cellen ook gezonder d.m.v. elektromagnetisch veld. Door deze combinatie zijn er minder behandelingen nodig, met ook nog meer resultaat dan alleen endermologie! Je kunt hiermee ook geweldige lymfedrainage behandelingen doen. Medisch uitgebreid getest en onderbouwd!

 

cellulitis behandeling fisiosphere

Introductie prijs: Eerste kuur van 10 behandelingen nu €750,- de tweede kuur van 10 behandelingen €650,- en de derde kuur van 10 behandelingen €600,-

Fisiosphere: De sfeer van schoonheid

Dankzij het exclusieve D.E.S. Technology systeem, is de Fisiosphere de meest geavanceerde technologie op het gebied van esthetische bestrijding van de volgende imperfecties:

 • Cellulite (Sinaasappelhuid)
 • Gelokaliseerde vetophopingen
 • Slappe huid
 • Rimpels
 • Verouderend weefsel

Hoe werkt de Fisiosphere?

Fisiosphere is een innovatieve synergie tussen twee technologieën;

  1. De mechanische technologie (tweezijdig gemotoriseerde huidrollers)
  2. De op energie gebaseerde technologie (gepulseerde magnetische velden)

De mechanische technologie geeft een endomassage aan het weefsel. Dit is een diepe en constante massage waarbij het weefsel een “training” ondergaat met als resultaat: reactivering van de microcirculatie en de heropening van het lymfestelsel.

fisiosphere: zeg vaarwel tegen cellulitis

De gepulseerde magnetische velden hebben een aanzienlijk verhogende werking op de activiteit van de fibroblasten, hetgeen leidt tot een aanspannende en verstevigende effect op de weefsels. Er is ook een toename in de uitwisseling van zuurstof tussen de weefsels en toxines worden afgevoerd en geëlimineerd tegelijkertijd. Dit heeft een ontgiftende en drainerende werking op het weefsel.

Endomassage, in combinatie met gepulseerde magnetische velden, geeft een zichtbare vermindering van imperfecties veroorzaakt door cellulitis en heeft een verbeterende werking op de huid toon en elasticiteit. Wanneer de behandeling op het gezicht wordt uitgevoerd, leidt dit tot vermindering van rimpels en heeft een aanspannend en verstevigend effect, waardoor de huid een stralende en stevige uitstraling krijgt.


Gerelateerde producten

 • fractionele laserbehandeling

  De nieuwste laser voor huidverjonging, verminderd zichtbaar rimpels, littekens en striae! Er bestaan veel huidklachten…

Check in via je smartphone bij Men & Women’s Care en zie wat je special is!
Check in voor specials!
Je kunt bij ons gratis gebruik maken van Wifi. Het wachtwoord vind je in de wachtruimte.
Maak gebruik van onze gratis wifi!